Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

50 dagar utan ciggaretter

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Inget.

Nu har jag inte rökt på 50 dagar. Jag slutade med champix för drygt en vecka sedan. Förmodligen alldeles för tidigt för helt plötsligt har jag börjat tänka på ciggaretter igen. Inte ofta men det irriterar mig att tankarna på att röka kommer och stör mig i ett numera rökfritt liv.

Jag kommer vänta med att dricka alkohol då jag de två gånger jag gjort det, sedan jag slutade röka, blivit röksugen. Jaja lycka till alla andra där ute!

Kommentarer

Grattis till dina 50 dagar!

Grattis till dina 50 dagar!

Grattis till dina rökfria

Grattis till dina rökfria dagar, varför slutade du med champix så tidigt? Själv ska jag hämta ut det sista paketet imorrn och då ska jag försöka gå ner till en tablett om dagen.
Jag har dragit ner på alkoholen ganska mycket sedan jag började med champixen för det har inte smakat gott, men jag blir inte mer röksugen av att festa.

Lycka till

Grattis till dina 50 dagar !

Grattis till dina 50 dagar ! Men varför slutade du redan med Champixen ,varför inte bara dra ner på dosen sista veckorna ....För vad jag förstått ska det vara i 12 veckor man ska ta dom ,och det finns väl en anledning till just 12 veckor ...eller? Jag har kört halv dos hela tiden så ska nog hålla på ett par veckor extra med att trappa ner ...hursomhelst ,huvudsaken är ju att vi är rökfria :)) / Kram och lycka till nu !!

jag fick först start paketet,

jag fick först start paketet, sedan recept på 2 månader,, jag äter nog hela dosen, men kämpa på nu

GRATTIS!

GRATTIS!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se