Slut nu

Igår rökte jag 4 cigarretter och snusade inte.
Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Hej!

Efter mitt förra inlägg har jag rökt en hel del. Bara det att jag nollat räknaren gjorde mig röksugen. "Har jag verkligen rökt så mycket att jag röker igen?" gjorde mig röksugen. Men - det är bara att inse faktum. Jag har fått tillbaka det lilla monstret inom mig. Tyvärr så är han numer också van vid att jag röker om han tjatar tillräckligt mycket. Jag tror att det bara är att bryta vanan.
'Jag har varit och inhandlat mer nikotin tuggummin. Hade tänkt lägga av med det också, men jag tror att det blir för mycket. Har hållt på med nikotin i ett och ett halvt år nu. Jag har blivit nästan rökfri på det men inte helt. Jag ska försöka att bli helt rök - och nikotin fri snart. Det är dags för ett avslut. Jag tror ändå att jag behöver nikotinet i någon vecka till för att inte röka.
Jag har tramsat med låg mängd nikotin och lite röka länge. Längtar efter att bli fri.

Anna

Kommentarer

Ag blev röksugen häromdagen

Ag blev röksugen häromdagen av att prata om mitt rökslut på jobbet. Hjärnan mixtrar med våra tankar. Men den enda vägen är upp.. Så ramlar man så upp på fötterna för ett nytt försök att gå. Övning ger färdighet. Kram på dig, du klarar det

Nuuuu håller jag tummar och

Nuuuu håller jag tummar och tår att du ska lyckas :)) Kämpa på och lycka till ,vi är många i samma sits / Kram

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se