En bättre dag idag :)

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Hej på er!

Idag har det varit en betydligt bättre dag än igår. Tack för era snälla och uppmuntrande kommentarer. Det hjälper! Vi kom precis hem ifrån en släkting där vi blev bjudna på middag och mer släkt var där. Riktigt trevligt och jag har inte kännt mig alls röksugen trots att hon vi var hos är rökare och röker inne. Det gick bra.

Mitt humör idag har också varit betydligt bättre då jag inte har varit nedstämd eller ledsen som igår. Bara lite irriterad då och då. På småsaker som egentligen är väldigt obetydliga men som jag stör mig på. Jag försöker att inte visa utåt även om det är svårt. Jag kan bli irriterad på när datorn krånglar, bilar som ska köra precis när man tänkt gå över vägen, folk som blockerar gångarna i affären, folk som pratar för mycket och upprepar sig och allt möjligt haha. Ganska löjlig, I know ;) Jag kommer säkert att tänka tillbaka på det här och skratta åt mig själv sen. Hoppas ni har en skön lördag allihopa! :)

Kommentarer

Hahaha, ååh, vad jag känner

Hahaha, ååh, vad jag känner igen mig !! Att bli irriterad på så betydelselösa händelser :) Tror, precis som du, att vi om några månader eller så, så kommer vi att skratta åt detta. Men du, vi bjuder på det!!! Vi kan fortsätta och vara hur knasiga som helst så länge vi inte ger upp kampen mot rökdemonen. Heja på !!!

Ha en trevlig kväll !

Jag är precis som du. Jag är

Jag är precis som du. Jag är skitirriterad på alla. Tycker de har nåt allvarligt fel. De rör sig konstigt, står ivägen eller rusar på. Pratar strunt. Har det med rökstoppet att göra? Hoppas det...

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se