13 rökfria dagar och världsliga tankar...

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Ja, vad ska man säga om den här dagen? Jag tror inte att jag har tänkt på ciggaretter en enda gång men jag har kännt sug efter nikotin och då sprayar jag ju såklart. De senaste dagarna har jag nog ökat sprayningarna en aning. Inte bra. Jag ska snart lägga av med sprayen men känner mig lite orolig inför detta. Hur är bäst att lägga av med den? Bara lägga av direkt eller trappa ner först? Det känns nästan som jag kände inför att sluta röka ciggen. Tips mottages gärna inför detta.

Annars har dagen varit ok men jag har kännt mig lite ledsen och nere inför vissa saker som är ganska världsliga men ändå tar jag åt mig eller rättare sagt så tycker jag synd om en del som det påverkar. Jag har läst om mycket orättvisor och vuxna människor som kränker och mobbar andra. Jag blev riktigt illa berörd och det gjorde mig ledsen och jag undrar vart världen är på väg? Jag ska nog försöka undvika att läsa och se saker som är negativa och hatiska ett tag fram över. Även om jag vill reagera och strida emot så ska jag undvika det just nu och försöka fokusera på positiva saker och det allra viktigaste som är familjen. Ta hand om er och hoppas dagen varit bra för er där ute.

Kommentarer

Jag vet att du kan sluta med

Jag vet att du kan sluta med sprayen, även om det kanske är svårt att vara utan den.. Jag har klarat mig bra hittills utan några hjälpmedel och ser nu att jag övergått till dag fem sen rökstoppet :D Känns kanoners , men jobbigt också! kan jag klara det så klarar du av det :)
Jag håller tummarna för dig!

Ja det har du rätt i :) jag

Ja det har du rätt i :) jag tänkte att jag skulle sätta upp ett datum för när det är färdigsprayat och hoppas att det ska gå vägen. Hoppas på det bästa men förberedd på det värsta hehe.

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se