11 dagar utan rök!

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Känner mig oerhört stolt och duktig än så länge. 11 DAGAR UTAN CIG...otroligt för att vara jag. Och att det sen gått så härligt bra so far, det förvånar mig. Har hjälp naturligtvis, använder Zonnic spray som funkar helt otroligt BRA! Röksuget är nästan obefintligt, och skulle jag känna suget så sprayar jag bara på.
Varför jag ville sluta? Jag började, allvarligt talat, bli rädd. Började känna av effekten av min rökning i bröstet, gå uppför backar och tom när jag gick en raksträcka blev jag andfådd. Underbenen kändes ibland som stockar (vilket nu har försvunnit) Trodde inte jag kunde leva ett liv utan att få röka, men än så länge känner jag ATT DET KAN JAG VISST DET! Jag har så mycket att leva för, så många vinster att hämta ut genom att sluta röka att det inte på långa vägar är värt att fortsätta blossa.
Jag har även ett barnbarn, en tjej som just nu är 4½ år. Henne vill jag se växa upp, börja skolan, ta studenten...osv...osv. Jag vill inte gå med syrgastuber på ryggen, vill inte dö i förtid pga rökningen. Min underbara, härliga tjej jag är farmor till vill jag njuta av i många år till <3

Kommentarer

11 dagar är ju kanonbra :) om

11 dagar är ju kanonbra :) om 3 dagar är det ju 2 veckor. Tiden rullar på fortare än man tror. Du har ju en väldigt stor motivation till att sluta röka också :) grattis!

Heja dig Farmor detta fixar

Heja dig Farmor detta fixar du / Kramar från en Farmor/Mormor :)

Jag är an annan farmor som

Jag är an annan farmor som precis som du vill följa mina barnbarn.... underbara små barn. Jag SKA vara med så länge jag kan o jag vill inte ha syrgas när jag träffar dem.... Nä, allt känns bättre. Jag har 44 dagar utan cigaretter o till helgen kommer de små! Jo, till en farmor som LUKTAR GOTT och som kan påverka min hälsa så jag kan hänga med ett tag till. I alla fall kan jag göra det jag kan. Sluta röka! Nu bestämmer vi: Vi ska vara med! Ha det underbart med din lilla tjej... det ska jag!

Önskar dig lycka till i

Önskar dig lycka till i fortsättningen också! Tror helt säkert att du klarar det!
Kramen!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se