Tenta!

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Ganska stort .

Hej! Usch vilken hemsk natt.. legat och snurrat, somnade inte förrens för 4 timmar sedan. men nu är det 30 timmar sedan snusen va under läppen, och det känns så bra! bara använt mig av 4 nico-tugg änsålänge.. tänkte försöka hålla mig till max 6 om dagen, men kommer givietvis överstiga detta, ifall det krisar...

Jag måste tacka för alla Kommentarer man får, glädjer mig att se att det finns folk där ute som hejjar på mig :) HEJJA ER OCKSÅ!!!

och till Långdistanslöparen! Jag har inget direkt personligt mål.. eller.. mitt mål är att bli tobaks- och nikotinfri för att sätta ett bra exempel till barnen. Jag går ju på Fritidsledarlinjen och vill jobba med barn.

Kändes så bra att under sportlovet kunna säga till ungdomarna och barnen att jag slutat röka, men jag vill kunna säga till dem att jag även har slutat snusa också, när det drar ihop sig mot påsklov.

Sen gör det ju inget, ifall jag lyckas få lite bättre kondition, lite mer ork.. och kanske om några månader eller nått år, kan börja gå ner lite i vikt. ( har inte orkat med någon sorts motion under den tiden jag rökte/snusade.) men kanske blir ändring på det med tiden.. men det är mer ett långsiktigt mål.. först och främst ska snuset bort.

Tack återigen för alla kommentarer, nu ska jag sätta mig och plugga några timmar innan TENTAN.. som börjar 09.45..

Godmorgon! all kärlek till er!

// PONTUS

Kommentarer

Nu sitter du där rökfri och

Nu sitter du där rökfri och skriver! Klart du lyckas med tentan också! Du klarar allt!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se