4 rökFRIA dagar! :)

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Ganska litet .

Ja nu är jag inne på min 4e rökfria dag! Det känns härligt som bara den!
Men jag ska erkänna att suget finns där även om det är ganska litet. Kanske inte efter en ciggarett men efter något att stilla min inre nervositet och pirrighet. Jag har min nikotinspray men jag försöker att inte använda den så mycket. Av tidigare erfarenhet så vet jag att runt dag 4 kan det vara kritiskt. Men jag ska stå emot. Har jag klarat mig så här bra och länge så ska jag absolut inte ge upp nu. Jag vill INTE ha en ciggarett. Och jag har inga hemma heller för den delen.

Men det hjälper att läsa andras loggar här inne. Man blir påminnd om varför man har slutat röka och om allt man har att vinna på det här. Man behöver upprepa det för sig själv om och om igen tills begäret är borta.
Igår kväll var jag ganska röksugen också. Det känns som att det blir värre sent på kvällen och natten faktiskt av någon konstig anledning. Men som sagt, det är inte en cigg jag vill ha utan bara känslan av lugn i kroppen. Jag är lite stirrig just nu men det kommer att bli bättre. Jag har redan märkt skillnaden på den första rökfria dagen och idag. Bara det är stor skillnad! :)

Kommentarer

Dagarna går heja dig :))

Dagarna går heja dig :))

Tack så mycket och det samma

Tack så mycket och det samma till dig :)

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se