Nystart

Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Hejsan!

Imorse hade jag inte tagit ett bloss på 6 veckor men så tog jag fem bloss. Vet inte om det räknas. Tyvärr gör det nog det. Jag har alltså rökt - igen. Problemet är nog att jag försöker trappa bort nikotinet för c:a 10 gången. Jag har problem med det. Jag får panik när jag inte tar någonting och så är det kört.
Men - jag tänker inte ge upp. Det är bara på´t igen. Ingen mer rökning nu och bara två sugtabletter om dagen från lördag. Jag är glad om mitt "återfall" stannar vid fem bloss. Jag tänker som vanligt inte nolla räknaren. Jag har hållt på så här över ett år nu. Någongång borde det lyckas att hålla "Inte Ett Bloss". Förhoppningsvis nu.
Det är iallafall så att det kan gå halva dagar utan att jag tänker på en cigarett. Det är skönt.

Lycka till allihopa och gör inte vad jag har gjort.

Mvh
Anna

Kommentarer

Finns bara ett sätt: Ta 100

Finns bara ett sätt:
Ta 100 sugtabletter om det behövs, bara du INTE RÖKER. Man dör av det. Blodkärlen blir sig aldrig lika och risken för cancer ökar med antalet cig/dag, dvs 20 cig 20ggr ökad risk. Denna risk är nere på hälften efter FEMTON år.... Det borde räcka för att få dig på bättre tankar va. ;-) Som sagt. Dra inte ned på hjälpmedlen.

Kan starkt rekommendera

Kan starkt rekommendera laserterapi. Jag var som du men har lyckats nu och tro mig när säger att denna gången var den enklaste ever!

Lycka till!

Du lovade inne hos mig att

Du lovade inne hos mig att det går över....hoppas det funkar för dig nu?!?!
Kramen!
Ragnvi

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se