Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

2 Veckor

Igår snusad jag 7 prillor.
Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Då var 2 veckor avklarade, och nu kommer suget väldigt sällan, och inte lika starkt som innan. Nu är det snarare vanan som gör sig påmind.. Kan ibland få för mig att resa mig ur datorstolen och ställa mig i fönstret, för att sen komma på... visst fan.. jag har ju slutat.. utan att egentligen ha ett sug, utan bara för att det är en så inbiten vana, har stått o rökt i det där jävla fönstret under 4½-5 års tid.. 10-15 ggr typ varje dag.. = 17-18000 ggr har jag stått i fönstret.. 3 minuter varje gång.. 54000 minuter... det är altlså 37,5 dygn.. som jag spenderat där.. haha .. tänk er själva att stå o titta ut genom fönstret i över en månad... HELT SJUKT... många tänker på Pengarna.. visst tar det hårdare... men Vafan.. livet är kort... har inte tid att stå i fönstert o förlora tid... man förlorar ju inte bara tid just då.. utan kanske även i framtiden.. då man kanske dör för tidigt.. nog för att det bara är 30 minuter om dagen.. men VARJE DAG... HÄRREGUD!! nog om det!.. Börjar oroa mig inför Vecka 8.... Har en fullspäckad vecka, jobb med ungdomar, stressigt, ska va överallt samtidigt ungefär.. hur ska den veckan gå!?!

Kommentarer

Hahaa, fick mig ett gott

Hahaa, fick mig ett gott skratt över dina uträkningar i minuter. :) Du har verkligen räknat ut varje minut du slösat bort tid på rökning! Ja, visst är det helt "sjukt" vad man har gjort för att få i sig det där giftet! Jag har suttit på balkongen och "smygrökt" för mig själv och skämts men inte räknat minuterna, däremot antal cig, men nu är det slut med det.
På nåt sätt tycker jag att dagarna blivit längre! Vi får mer tid och mer liv, är inte det fantastiskt!
Lycka till i fortsättningen och grattis till två veckor!! :D

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se