Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Går in i vecka 4....

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Mycket lite .

.... och det känns så skönt att vara icke-rökare!! Tröttheten har så sakta avtagit, röksuget kommer fortfarande då och då men känns ganska lätt att tänka bort! Det bästa är dock att jag har lyckats hålla mig rökfri och visat för mig själv att jag fixar att kämpa mig igenom lite tuffare saker också!

Har varit enormt hjälpt av att gå in här och läsa (gör det säkert 2-3ggr/dag) och se att andra har ungefär samma upplevelse som jag samt få tips och idéer på hur man kan lyckas ta sig över olika hinder! Jag är riktigt imponerad av hur alla kämpar och delar med sig av sin kamp!

Oj vad skönt det är att slippa att röka :)

Kommentarer

Ja, visst är det bra med den

Ja, visst är det bra med den här sidan, man känner verkligen att man inte är ensam om allt elände det medför att sluta med pinnarna, känner oxå en stor tacksamhet till alla som peppar en. Så heja på oss.

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se