Tre veckor

Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Inget.

Japp, tre veckor avklarade utan ett enda bloss! Tror nog att jag har det värsta bakom mig nu.
Idag var jag till butiken där jag tidigare ibland köpt tobak för att hämta ut ett paket (ja, Posten är ju på alla möjliga ställen numera). Det var först när jag var på väg hem som tanken slog mig att jag inte ens tänkt på tobak!
Det tar jag som ett kvitto på att jag skakat av mig nikotinisten. Nu gäller det "bara" att klara av hela resan. Det känns som om det här ska gå bra och att jag för all framtid ska slippa den pinsamma rökningen. Basta!

Märkte i morse..ok, förmiddags då eftersom jag hade svårt att ta mig ur sängen idag igen, att min tunga blivit rosa och fin igen, precis som den ska vara, och det på tre veckor! :D
Det enda (?) som är jobbigt just nu är att jag har överskott på vätska i kroppen och därför är en aning svullen i ansiktet och i benen och att magen inte kommit igång riktigt och lite ångest kvarstår i vissa situationer men jag är fortfarande rökfri ! Oj, det blev tre besvär... men vad är det jämfört med vad som skulle kunna ha varit eller bli!

Nu kör vi på utan nikotin för det här ska gå! :D

Kommentarer

Detta fixar du :)) Lycka till

Detta fixar du :)) Lycka till !!!!!

Härligt! :) Grattis till dina

Härligt! :) Grattis till dina tre veckor!!
Det går bättre och bättre dag för dag!! Hurra vad vi är bra! Eller hur? :)

Om du har tid så prova med

Om du har tid så prova med promenader för att arbeta bort överflödig vätska samt att det hjälper till att få igång magen, tre veckor, bra jobbat.

Tusen tack för er uppmuntran!

Tusen tack för er uppmuntran! :D
Jag vet ju att det går upp och att det går ner och då gäller det att ta vara på de bra dagarna. Det var ett fantastiskt fint väder här idag så det blev två promenader på eftermidda`n. Köpte krossade linfrön oxå så nu är det bara att vänta, hehee.
Kramar i massor !

Sporting wedding evening

Sporting wedding evening dresses one thing that complements your figure is one of the important components in looking stunning evening bolero jackets in that perfect night gown. Everybody has shortcomings, the artwork is the way to cover the flaws and highlight the very best features. Attire come in Evening Dresses UK myriad styles and styles and there's 1 for every single lady who includes a penchant for evening attires. It doesn't matter for those who have a pear shaped, apple formed or an hour wedding evening gowns glass figure; the key is always to uncover a dress that accentuates your belongings inside the best achievable way. Regardless of whether you might be Halter Evening Dress evening bolero jackets meeting your outdated friends, attending a formal company celebration or getting a spinster's night out, a chic looking night gown will always help you exude a charismatic appeal.

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se