Kreativa Sportbilen - finns hon utan cigg???

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Mycket stort .

God kväll!
Ikvälll är det jobbigt! Ska sitta och rita CAD och försöka vara kreativ och då behöver jag gärna ett glas vin och en cigg. Men jag sitter på jobbet så vin blir det inte tal om :-) men ciggen. Fy vad jobbigt. En liten tanke säger mig, "äsch just nu är det så mycket att göra på jobbet och ikväll kan jag väl unna mig ett par cigg så slutar jag i morgon igen". Men den smarta delen av hjärnan säger "det är precis så du gjort de andra gångerna du försökt slut" och nu HAR jag ju SLUTAT!! Gahhhh tar ännu ett tuggummi....

Kommentarer

Har du någonsin hört

Har du någonsin hört uttrycket "One fag away from a pack a day"?
Oftast slutar man inte imorgon igen. Ett tag höll jag på så, rökte några dagar, slutade igen, började, slutade.
Till slut orkade jag inte vela och började igen, och tyvärr är det nog så det blir för många.
Jag försöker nu se rökning som en fiende, något man ska vara glad om man slipper.
Så lyssna på din smarta hjärna istället för reptilhjärnan och jobba på med dina tuggummin och ta et glas vin när du kommer hem ;)

Ja rökning är en fiende!! Jag

Ja rökning är en fiende!! Jag är glad att jag slipper stå ute i kylan och förpesta mina lungor. Ser framför mig hur mina numera rena fina friska rena röda lungor fylls med sotig rök. Jag är värd bättre!! Jag tycker om mig själv och behandlar mig själv väl! Kreativiteten sitter i hjärnan och inte i cancerpinnen!!

Jag ÄR RÖKFRI!!!!!

Så ska det låta! När du väl

Så ska det låta! När du väl kommer över tankarna på rökning kommer du bli mer energisk och kreativ än innan, delvis för att du nu får mer syre än innan.
Och varför betala för något som gör en sjuk och ger sämre kondition...?

De e monstret som dj..las med

De e monstret som dj..las med dig, ge iinnte efter, för då djävlas han ännu mer och så är du där igen, Nä håll faanskapet borta, ta du ett tuggummi till, ta två förresten. Nu ger vi inte upp när vi kommit så långt. Käämmpa påå:)

Hej o hå kämpa på... Rotade

Hej o hå kämpa på...

Rotade fram en kartong med Baileys chokladpinnar - shit vad smaskigt, hela kartongen åkte ner :-( Men rökt det har jag inte :-) Tack för alla peppningar, det är guld värt att veta att vi är fler som kämpar på olika håll. O visst f-aaaan klarar vi den här gången!!!!! För vi är ett gäng med jävlar-anamma vinnare!!! Eller hur?? Vikten få bli nästa kapitel! Kan snart lägga den elfte dagen åt handlingen, nu bär det iväg hem till tv-soffan och en skön säng!

Kram på er!!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se