Snart 2 år!

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Mycket bra.

Hej alla kämpar.
Vill bara titta in o peppa lite :) den 12 april är det 2 år sen jag la ner ciggar och jag känner inte längre nå´t röksug alls.
Fast - jag drömmer att jag röker ibland, ligger som en diva i sängen o röker o läser ha, ha men jag minns aldrig att det smakar eller luktar.
Jag har också tappat den där lusten man har i början, att bara ta en cigg eller ett bloss för att se hur illa !? det smakar.
Jag skulle förstås aldrig våga röka igen , inte så mycket som smaka för då vet jag att det skulle vara kört, och jag kan aldrig mer sluta för det var jobbigt- men det gick.
Så från att ha varit en storrökare så är jag nu en före detta storrökare, vågar inte säga ickerökare eftersom jag vet hur lätt det är att trilla dit.
Lycka till alla kämpar.

Kommentarer

Tack!!!!! Det är roligt att

Tack!!!!! Det är roligt att få veta att det finns hopp för oss storrökare också :). Jag har bara börjat min avvänjning och undrar hela tiden om och när blir jag fri från alla otrevliga abstinensbekymmer. Jag har inte kommit till fasen att vilja prova hur det smakar så du kan gissa att jag har en lång väg att gå ....
gaia

Skönt att höra att det blir

Skönt att höra att det blir bättre och att man faktiskt kan lyckas. Så här i början när man ständigt är i kamp undrar man om det någonsin lättar eller om livet ska vara så här från och med nu. Skönt med pepp, det får man aldrig för mycket av! Tack! :)

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se