Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

90% kommer falla dit inom två månader

Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Max tio procent av de som inte har uppnått två månader kommer att klara av att sluta röka, 90 % kommer att falla, och börja om med sin gode vän Nikotin. Tror du att du är en av dem??? Gör dig då en tjänst, börja rök direkt, varför utsätta sig för besväret med att sluta.

Kommentarer

Det var ju uppmuntrande :(

Det var ju uppmuntrande :(

Har lagt upp ett antal inlägg

Har lagt upp ett antal inlägg under fyra månader, när man aldrig får respons måste man kolla om det överhuvudtaget finns någon som läser. Det gör det uppenbarligen, vet inte om jag ska se det som något positivt

Hehe, för en stund trodde jag

Hehe, för en stund trodde jag att du jobbade på ett tobaksföretag :). Se nu till att rycka upp er. Ni röker/snusar inte längre och det är grymt bra!!!

Statistiken är grym ....

Statistiken är grym .... Varför utsätta sig för besväret med att sluta ? :)
Det har jag frågat mej många gånger innan jag startade min avvänjning. Till slut hittade jag svaret på frågan och har passerat 2 månaders sträcket redan. Mina odds borde nu bli bättre och bättre för varje dag utan rök.
Det är egentligen mycket bra information till alla som ska sluta. Man ska inte tro att det löser sej utan ens eget ansträngning och man ska ha tålamod med sej själv i mer än 2 månader.
gaia

har även hört statistik att

har även hört statistik att av de som slutar röka...är det bara 3-5% som inte börjat inom ett år!!Men visst är vi starka och klart vi är bland de 3-5% som klarar det :)

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se