J-vla måndag!

Humör nu: Mycket dåligt . Nikotinsug nu: Mycket lite .

Det är morgon och jag slås av hur oerhört trött jag är. Alltså sådär pisstrött att det nästan snurrar lite. Jag har helt enkelt somnat sent och sovit dåligt. Det sistnämnda skyller jag zybanet för, men det första handlar om vilken veckodag det är. Det är andra måndagen som rökfri, och jag kan nu med rätt stor säkerthet säga att mitt mående har mindre att göra med röksug än med att arbetet väntar med oanade och anade utmaningar. Ju längre veckan går, desto lättare kommer det att bli. Men nu.... Aaaagh! Jag vet att det handlar om att få överblick över situationen. Jag ska fixa det. Men det är nog tur att jag ska plugga till hösten. Detta fungerar inte i längden. Jag behöver få må bra. Varje dag.Om jag inte är abstinent förstås. För då behöver jag få vara det.

Tänkte faktiskt maila ut till rökslutargruppen nu. Egentligen är det rätt märkligt att ha en grupp utan inplanerade möten veckan efter stopp... När man är snorabstinent och galen... Nästa möte är planerat när de andra varit rökfria i 2 veckor. Jag har förstås varit rökfri i 3 veckor då. Och vid två veckor har man klivit ur dimman. Jag kan inte annat än att tycka att planeringen är märklig. Under veckan har jag sprungit på de andra då och då - nästan alla har haft samma vilda blick och samma uttalande Det är jobbigt, sagt med resignerad och liten röst. Jag undrar hur många som egentligen fixat det. Så tänkte föreslå att den som vill följer med på min lunchpromenad, och att vi alla tar tisdagsfikat tillsammans imorgon (tisdagsfika är en instutition hos oss).

Har fått köpa den andra Buffy-boxen nu :-D Kommer väl på onsdag tänker jag...

Kommentarer

Godmorgon! Du är rolig du

Godmorgon! Du är rolig du "Ler" Här får du lite extra energi av mig. Jag tycker att jag är mycket segare på morgonen nu, jag brukar kliva upp halv 6. Vad kul det låter att du ska börja plugga. Ha nu en härlig dag Kramar Liselott

Det är så kul att läsa

Det är så kul att läsa dina inlägg. Du har verkligen bestämt dig för att sluta och det har jag också ifs. Vi kämpar på tillsammans för din sluta röka grupp verkar inte förstå vad det innebär. Dåligt. Skriv till dom Men du får många Pepkramar av mig Monica

hej vännen, kan bara hålla

hej vännen,
kan bara hålla med,det är så underbart att läsa det du skriver!!!!Tack för att du finns och grattis till andra buffy-boxen.Jag skulle ju satsa mina pengar på startrek.. ;-)
Peppkram och hoppas du är piggare

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se