With honors...

Jag klarade det med den äran. Jag tog bara 3 sugtabletter igår. Jag håller på att gå in för landning med nikotinläkemedlen nu. Snart återstår bara en månad till nästa insemination. Upptaktningen är påväg att starta och jag har börjat byta ut en del vitaminer o sånt (har MASSOR) som är tänkta som underliggande mot piller för aktiva försök. Bla får rosenroten lämna gruppen nu - dem är immunförsvarshöjande vilket är bra för förberedelse men inte alls bra när man vill att ett embryo ska fästa. Det är annars något som vi skämtsamt sagt detta år - jag fattar fortfarande inget om hur man blir gravid, men vill man hålla sig frisk är jag rätt person att fråga. Jag har sedan mars 2007 varit förkyld en gång. Trots att jag var rökare. Så har det aldrig varit tidigare.

Gårdagskvällen var lite molångest, lite oro och svårt att koncentrera mig. Men det gick. Till slut gick jag och hämtade mina nirdosh (örtcigariller typ...) o rökte en halv. Det är riktigt riktigt äckligt. Nirdosh är verkligen inte min grej. Men när röksuget närmar sig idiotiska nivåer så kan det ta ned det lite. Jag köpte dem just för det en gång när jag slutade röka, eftersom de är nikotinfira (och fria från annat beroendeframkallande - promise). Men det smakar verkligen som att röka socker... Tror det är all kanelen (gjord av basilika klöver, lakritsrot, kanel mm). Det är så äckligt att jag inte ens drömt om dem under alla de dagar som gått sedan jag slutade. Förrän igår. Jag kommer aldrig röka upp de 2 paket jag har kvar (köpte 5 paket 2006). Men de fyller sin funktion. Jag var inte alls röksugen sedan jag dragit i mig den sötsliskiga röken. Och det utan att behöva fresta hjärnan med nikotin. Inte ens om någon erbjudit mig en riktig cigarett hade jag velat ha den efter det.

1 Vecka 4 dagar 2 timmar och 5 minuter ---> 2 dygn 3 timmar och 30 minuter till Buffy-beställning

Tillägg: Och kaffet smakar till och med gott idag!

Kommentarer

Du är duktig! Visst får vi

Du är duktig!
Visst får vi räkna med diverse oro och annat konstigt. Men det går över.....bara man härdar ut en stund.
Jag är verkligen grymt imponerad av vilken vilje styrka det finns här hos alla. Även om den vacklar mellan varven :-)
Och jag håller fullständigt med dig om kaffet! Det börjar smaka jättegott!
Jag har sista halvåret inte lyckats hitta något kaffemärke som smakat bra.
Helt plötsligt smakade allt kaffe svagt och äckligt......Men nu njuter jag igen.
Det va helt enkelt mina smaklökar som va skadade och har återhämmtat sig nu.

Jättetack för kommentaren!

Jättetack för kommentaren! Herregud, du hjälpte mig verkligen där.Tack*kramar*
Och du är också jätteduktig! Fight the beast, fight it!:D

Javisst smakar kaffet

Javisst smakar kaffet alldeles underbart nu!! Vad du kämpar på tycker jag. Dina inlägg är verkligen genomtänkta tycker jag. Intressant. Tack för ditt inlägg, jag äter ju champix och ska fortsätta med det bra länge sa läkaren och jag tror som du faktiskt att ibland är det pillren som spökar!! Ha en trevlig och rofylld dag Kram Liselott

Lite "The secret" över din

Lite "The secret" över din nya hälsningstext, "bättre dagar";)

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se