Sju veckor och fortfarande rökfri :-)

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Inget.

Har nu varit rökfri i sju veckor, med marginal det längsta uppehåll jag haft på trettio år. Det går bra trots att jag varit ut med kollegor på barer, varit med kollegor utomlands (även då barer mm), och haft sammankomst med familj o vänner hemma, med god mat och gott vin, och det är väldigt få av dessa gånger som jag känt något sug efter cigaretter. Ska jag verkligen klara mitt fjärde försök?? Jag hoppas och önskar att det blir så.

Kommentarer

Självklart så kan du klara av

Självklart så kan du klara av detta! Om suget kommer och tanken på att röka är där, så försök slå bort tanken med att tänka på hur dåligt det är för dig t.ex.
Heja dig! :D

Grattis! Bra jobbat!

Grattis! Bra jobbat!

Heja heja. Klart att det går.

Heja heja. Klart att det går. Du är så himla duktig. Du är ingen rökare längre. Det är bara situationer som gör dig påmind om att du har rökt. Dom infallen går över lika fort som dom dyker upp… Och det finns inte på världskartan att det skulle smaka gott efter 7 veckor utan giftet. Du har kommit hur långt som helst och innan du vet ordet av så har du passerat 1 år. DU HAR REDAN KLARAT DET MESTA!! Det är bara att fortsätta… Tänk på att rökare luktar sur fimp ur lungorna….

Power 2 U// Tomas

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se