Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Nicorette

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Jag blir irriterad av tuggummisarna. (heter det så? troligtvis inte)
Vet inte.. Har en pirrvärk i fingrarna, tårna och runt läpparna. Kändes som det blev lite värre av tuggummit.Vet inte:/

Kan vara träningsvärk också.. Tröttheten har inte slagit till än som tur är. Sitter och väntar på den i stort sett. Jah.. förutom min abstinens idag har det faktist inte varit så farligt.Trodde det skulle vara värre faktist.
Det värsta är nog frossan men den passerar ju den också. Fick frossa precis innan mitt möte idag. Blev lite blåaktig om läpparna.Någon mer som blir så? Smällde på med läppstift för att dölja. Är redan blek som det är.
Men, men..det hör till antar jag. Detox.. avgiftning.

Försökte övertyga sambon om att hjälpmedel faktist kan vara bra när man ska sluta. Han har trappat ner på sin rökning.Eller ..snusning. Rökte bara tio cigg idag. Men, ja. Försökte också övertyga honom om att gå med här för stöd om han skulle sluta. För att det hjälper.
Han tror inte på "hjälpmedel" riktigt, men det är väl upp till var och en. Hellre ett gift, nikotin, istället för 4800 andra, eller hur? Tänkte trappa ner det här om 2 veckor och påbörja med vanliga tuggummin istället. Är lite skraj för att jag måste gå igenom abstinens besvären då också, men vi får se hur det blir.
Någon som har erfarenhet?

Jaja.. SUPER TACK FÖR STÖDET!!
Ni är hjältar allihop! Kämpar för era liv! Bra jobbat flickor och pojkar! Ni är Guld.
Får åttiotals klassikern "Gold" på hjärnan, med Spandau Ballet.haha..minns ni den?:P Lyssnade på den alldeles nyss.

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se