Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Första dagen - ny här

Igår rökte jag 15 cigarretter.
Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Ganska litet .

Har gått o tänkt på att sluta röka ett tag nu. Jag har rökt i 32 år och aldrig slutat, inte ens under min graviditet fungerade det. Provade en dag men efter kraftig ångest då så fortsatte jag att röka. Rökte som vanligt igår men bestämde imorse för att sluta. Har haft plåster hemma som jag satte på mig. Sitter nu på jobbet lite skakig och försöker att inte dras in i paniken som kommer o går. Jag är singelmamma och vill inte röka, förstöra min hälsa. Jag har dragits med ångest för att jag röker rätt länge och har känt mig barnslig för att jag inte har tagit tag i detta. Min metod får bli att läsa era bloggar och använda nikotinhjälpmedel. Jag har även Allen Carrs bok hemma som jag säkert haft i ett par år men som jag inte vågat läsa, helt sjukt. Nåja det här måste fungera nu. Kram Ina

Kommentarer

Lycka till!!

Lycka till!!

Stort lycka till!!! Det är

Stort lycka till!!!
Det är verkligen värt "besväret" även om man tvivlar ibland. Att läsa här om andra och skriva lite själv hjälper mig mycket.

Det går bara du vill :)

Det går bara du vill :) Försök att inte fixera vid rökandet, eller vid det faktum att du inte ska röka. Ju mer du fixerar vid det, desto svårare blir det nog.

Coolt Ina65, snart kommer du

Coolt Ina65, snart kommer du upptäcka en kul sak med att inte röka - dvs hur många ritualer man har kring rökningen i ens vardag. Både när de kommer till praktiska och emotionella situationer.

Självklart klarar du det!

Självklart klarar du det! "Prova" inte att sluta röka utan sluta!. Säger du att du ska "prova sluta" så har du på sätt och vis redan bestämt dig för att du ska fortsätta röka om ett tag. Bit ihop och stå emot för det går!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se