Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

nya tag igen...

Igår rökte jag 5 cigarretter.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Ganska litet .

i helgen så orkade inte stå emot, blev rökfri 3 dagar! wow va ja är duktig va! ( ja skäms så) förlåt o ursäkta alla här på loggen!jag orkade ej med att sluta direkt,det malde i huvudet, typ myror...hela tiden. nu idag tog ja en cigg på morgonen,3 bloss sen kastade ja den i en brunn, på väg till bilen,gick hela dagen utan,sen for ja till apoteket och köpte nicorette 4mg tuggummi.tog 1 direkt.och det var min melodi det jaaaa myrorna slutate.ja hoppas nu på det bästa!denna gång lovar ja er att ja ska ej göra er besvikna! Mvh p.

Kommentarer

Misströsta inte. Nästan alla

Misströsta inte. Nästan alla får bakslag. Jag tycker att det var starkt av dig att gå till Apoteket och köpa tuggummin - det visar ju att du har viljan att sluta. Nya tag bara! Jag hejar på dig!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se