Åh vilken underbar dag, ännu en dag!

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Mycket lite .

...men det var jäkligt nära att jag åkte dit mitt i denna härliga dag. Cyklade i full fart 20 minuter till city (Stockholm) joggade-gick en dryg timma, och kände för första gången vinsten! Mycket bättre flås! Inga andningssvårigheter, kunde springa och andas genom näsan! Halleluja! Käkade korv, låg och solade på en brygga, cyklade lite till, tog en öl och en pizza, mådde skitbra! Upptäcker "mina" cigaretter på grannens bord, Marlboro menthol....mmmmm...... Gud vad det skulle vara gott nu när jag varit så duktig! Jag är sååå nära att bomma en, men som tur är går dom och tar paketet med sig. Får nöja mig med att njuta av grannens cigarr - som jag inte är ett dugg sugen på! Kan inte fatta att jag klarat 4 veckor! Kan man säga att jag gjort det fast jag har rökt ett par gånger? Det kanske är fusk.... Men jag har i alla fall inte börjat igen! Vi kämpar vidare!

Kommentarer

Du är duktig måste jag

Du är duktig måste jag säga! Hoppas jag kommer kunna vara lika duktig. Nu känns det helt ok måste jag säga, ser nu när jag skriver till dig nu är jag inne på fjärde dygnet JIPPI =)
Och du ska ana vad glad jag blev när du sökte mig på msn =)
Nu ska jag hoppa ner i sängen & sussa kudden.
Men vi höres säkert imorgon.
Hoppas du fick sova gott i natt =)

Bra du inte tog den !!! Att

Bra du inte tog den !!! Att du skulle ha rökt det har aldrig hänt du bara tror du rökt men du har inte det.... Visst var det underbart väder här i s holm idag : - ))) Kram Lotta

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se