Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Issysmissys blogg

Nu kanske det vänder

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Ganska litet .

I måndags var jag så trött att jag bara låg i soffan hela dagen. 10/10 på en trötthetsskala. Igår skulle jag skatta mig 7/10 och idag 5/10. Jag brukar vara pigg så det känns fruktansvärt frustrerande att inte ha ork till nåt.
Idag sprang/gick jag 5 km. Det var skönt! Brukar springa 5:an utan problem i vanliga fall, men jag är nöjd att jag tog mig ut öht. Ciggdemonen sa till mig att äh! Köp ett paket cigg... En liten en spelar ju ingen roll.. Men jag stod emot! Jag VÄGRAR gå igenom en sån här trötthetsperiod igen! Det här är nog det värsta jag varit med om. Hoppas det vänder nu. Jag vågar hoppas! Ska bli så kul och motiverande att se hur mycket bättre kondition jag kommer få allt eftersom! Längtar!
Jag är så motiverad till att bli nikotinfri! Egentligen är det väl ett lyxptoblem att det värsta besväret jag har är trötthet. Förutom det så är jag förvånad över hur lätt det hittills varit. Om röksuget kommit så tänker jag bara på hur äckligt jag faktiskt tyckt en fuskcigg faktiskt smakat. Inte alls så där gott som jag tänkt. Bara äckligt! Så som sagt.... Jag kanske ska vara glad över att tröttheten ät det som besvärar mig mest och att det verkar som att den biten också vänder. Jag har fått mindre sug efter kaffe så det kanske sätter sina spår det också... Brukar säkert dricka 5 koppar på en dag, nu kanske 0,5 på morgonen. Undrar om avsmak från kaffet hängrt ihop med cigaretterna... Efter cigaretter skulle jag säga att kaffe varit mitt största beroende. Någon annan som känner samma sak? Alltså att kaffesuget försvinner efter rökstopp? Nu ska jag ta en eftermiddagslur och sen kanske ta en promenad till. Jag vaknade inte trött iallafall!

Jag är så sjukligt trött

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Inget.

Hjälp! Jag är såååå trött! Igår var jag ledig och låg mer eller mindre hela dagen i soffan. Idag är 4e dagen HELT utan cigaretter. Jag tjuvrökt ett par då och då sen nyår. Mått väldigt illa mellan varven men nu är det denna bedövande trötthet! Jag står inte ut! När går det över? Beror det på rökstopp eller är jag sjuk? Vaknade pigg, men efter nån timme lockar soffan igen. Hjälp! Jag börjar bli rädd för den här tröttheten.tänk om det aldrig går över.

Nikotinsuget är noll. Har absolut ingen lust att ta en cigg. Kommer ett sug så har jag lätt för att avstyra mig själv till att köpa cigg. Allt,utom tröttheten går bra. Bara jag slutar vara så här jävla supertrött så kommer jag må bättre än någonsin

Prenumerera på innehåll
© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se