Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Julängelns blogg

Lycka till ALLA

Meeen vad är det jag läser....ska bloggen bort!! Ovanligt dumt beslut kan jag tycka, den är ovärdelig när man ska sluta röka/snusa.
Jag hör till skaran som "nästan" aldrig är inne längre, men då suget fortfarande kan anfalla så har jag brått in här ibland. Och vilken hjälp jag haft av er alla & vilka skrattanfall ni bjudit på mitt i bedrövelsen =))
Kan bara önska alla ett STORT LYCKA TILL även utan bloggen då. Och till alla mina underbara vänner (ni vet nog vem =)) utan namn) Tack för all fantastisk hjälp & pepp & skrattsalvor ni gav mig <3<3<3 Jag glömmer er aldrig!!!

KRAM från Julängeln <3

Nu kör vi så det ryker...plattan i mattan alla...

Trevlig Helg På Er Alla

Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Vill bara kika in & önska er en bra helg, ser också att här har kommit till några fler på det nikotinfria tåget....Välkomna. Kämpa på alla....det går att bli fri, det är vi många som kan intyga men vägen dit kan vara allt annat än rak!!!
Abstinens från helvetet, en kropp som beter sig hur underligt som helst & man tror att sista dagen är kommen ja herregud det går inte ens att räkna upp allt. Men en sak till er alla....GE INTE UPP...för tro det eller ej, helt plötsligt går det lättare. =))
Så pepp pepp pepp....

Kram Julängeln

Så längesedan

Humör nu: Mycket bra.

Ser att det är över ett år sedan jag gjorde ett inlägg...hur är det möjligt?! På ren svenska har jag haft ett skitår med ännu mer elände än vad jag skrivit om innan meeeeen jag har behållt min rökfrihet och det är jag så jävla stolt över =)
Dagarna som rökfri har blivit ett normaltillstånd så därav dålig uppdatering här men har absolut inte glömt min hejar klack här inne för vi hade så roligt att jag istället saknar er nu för tiden.
Nu önskar jag er alla...gamla som nya en riktigt God rökfri Jul och så ser vi fram mot ett fint 2019 så småningom.

Kram Julängeln

Det rullar på men ganska trögt

Humör nu: Varken bra eller dåligt.

Hjälp vad dagarna går fort om än trögt...men är rökfri än.
Julbordet i lördags gick bra, men jag var nog förste man att lämna stället för att inte frestas en cig hahaha. Men åt & drack gott och det var därför jag var där.
Var på vårdcentralen igen angående champix, fick faktiskt träffa läkare denna gången och han har förnyat receptet så jag inte står utan för det är ju min lilla "snuttefilt" trots illamåendet.
Japp jag kör vidare...
Hoppas alla fluffiga, underbara vänner här inne mår bra och inte stressar lika mycket som jag inför jul =)
LOVE

Kramisar Julängeln

Jamän jo

Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Ganska stort .

Joo jag är på dag 8 och är fortfarande röksugen, blir så trött på allt. Det går bra på jobbet för då har man så mycket att göra men när jag är hemma & ledig är det värre....känner mig så svag, typ som en våt fläck haha. Helgen som kommer jobbar jag men nästa helg igen ska jag på julbord och är nästan livrädd för det, inte klokt ju. Men vet att jag är en mästare på att förhandla med mig själv...hmmm.
Ni verkar så starka allihop som är här så jag vet att ni alla fixar denna resan med bravur men till mig själv säger jag högt Häck Väck Våt Fläck =))

Kramisar till er alla från Julängeln eller som en del vet...Fluffy Angel <3 <3

Då börjas det

Nikotinsug nu: Ganska stort .

Ja då börjar illamåendet från helvetet men jag skaaaa klara det sen om jag ska spy mig rökfri denna gången =((
Vet ju sen sist att det beror på champixen men vet också att den hjälper mig & mitt psyke så jag kör på ändå.
Då kör vi plattan i mattan...dag 1 (igen) mina vänner <3<3

Det går åt skogen

Humör nu: Mycket dåligt .

Var är min motivation någonstans, är det någon som sett till den? Ja jag röker....men jag vill inte röka...hur fasiken går det ihop????? Börjar tröttna på att inte orka ta mig i kragen =(
Pisspotta också...

Grattis till er alla duktiga & till PEB på din två årsdag...GRYMT gjort <3

Kram & trevlig helg på er alla

// Julängeln

162 dagar

Nu är det längesedan jag var inne här, vart tar tiden vägen undrar jag. När jag slutade var det denna sidan som höll mig ovanför ytan & hindrade mig att sjunka, men med allt nytillkommet fluff jag fått runt midjan så flyter jag rätt bra ändå nu för tiden hahaha.
Nikotinmonstret dyker upp ytterst sällan meeeen dom är inte borta helt kan jag säga. Det är ju snart påsk så tänkte jag skulle slänga alla monstren i påskelden & hålla tummarna att dom aldrig kommer tillbaka, är faktiskt trött på dom.
Har ngr vänner här inne som hela tiden ligger före mig & hur fort jag än springer så kommer jag aldrig ifatt er men ni ska veta att jag jagar er allt vad jag kan <3 =)) <3

Kramen till er alla, ni är grymt duktiga, kämpa på, pepp pepp pepp

// Fluffy Angel

Woop Woop....fyra månader igår =)

Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Japp så är det, men faktum är att det känns mycket längre. Skitsamma, jag röker i alla fall inte & det är jag enormt nöjd över. =)
Var längesedan jag var inne här & det är väl på ett sätt bra för då har ju faktiskt vardagarna blivit normala utan en massa abstinens och röksug om ni förstår vad jag menar...hahaha.
Men jag har inte glömt av er om ni trodde det & ni är några som får mig att le när våra "samtal" dyker upp i minnet. =))
Dagens fakta är...124 dagar rökfri, inte rökt 1617 st cig & 5106 kr är sparade...å ni som känner mig vet att Julängeln inte lyckats sätta undan ett öre fortfarande hahaha.
En hel hög med PEPP till er alla, ni är grymma så ge järnet bara...plattan i mattan som jag brukar säga och ha en underbar lördag.

Många Fluffiga Kramar fr Julängeln eller mer passande Fluffy Angel <3 <3 <3

100 dagar....tjohoo!!

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

# 100 dagar rökfri
# Har inte rökt 1309 cigg
# Sparat 4133 kr ( men ni som följt mig vet att jag fortfarande inte vet var dom pengarna är hahaha )

Vem var det som sa pärleporten? Here I come =))
Det känns verkligen bra att ännu en gång vara rökfri och jag önskar jag kunde säga att detta var sista gången jag slutade men det gör jag inte...vet vad som kan hända efter mååånga rökfria år ju...hmm.
För mig är det nolltolerans som gäller & vill nog rekommendera det till er andra också.
Har ju även blivit lite fluffigare då men hoppas att jag kan greja detta så småningom för nu behöver jag inte all ork till att sluta röka längre =)
Tack för hjälpen alla här inne, utan er så hade det inte funkat.
Sen finns det några som får en extra stor kram & ni vet vem ni är <3

100 kramar från Julängeln

Prenumerera på innehåll
© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se