Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Edvards blogg

Bakslag igår, rökte 3 giftpinnar

Igår rökte jag 3 cigarretter.
Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Ganska litet .

Hej, Detta var ju inte som jag tänkt mig. Var på en privat fest igår och där fanns det många som rökte. Efter någon timme tiggde jag en och under kvällen ytterligare två. Jag är så besviken på mig själv nu. Har inte rökt idag men behovet finns där. Vad säger ni, måste jag börja räkna om och börja på dag 1 igen eller fortsätta räkna från mina 4 veckor rökfria veckor. Vi hörs.

Nu får jag börja röka igen!

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Hej, nu får jag börja röka igen efter operationen om jag vill. Läkaren sa 4 rökfria veckor och det har nu gått 4 veckor redan. Vill jag börja igen! inte en chans att jag börjar röka när jag kommit så här långt. Tänkte förut att jag börjar röka igen efter op men nu känns den tanken helt borta. Har bestämt mig för att satsa på 2 rökfria månader och om jag klarar det så siktar vi på 3 månader och så vidare. Visst har det varit jobbigt vissa dagar, har verkligen fått anstänga mig för att inte köpa cigg och smaka. Skönt att man kan motstå frestelsen när den kommer! Lycka till alla ni andra som kämpar på där ute...Vi hörs igen om några veckor.

Hej igen och tack för erat stöd

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Hej igen och tack för erat stöd. Har nu varit rökfri sedan 29 oktober. Operationen gick bra och har börjat återhämta mig. Det gick över förväntan att bara sluta tvärt med rökningen. Har haft röksug såklart men då tar jag ett vanligt tuggummi istället. Äter godis också mera nu. Jag tänker absolut inte börja röka efter op utan istället börja ett nytt liv utan dessa giftpinnar. Lycka till alla ni andra som bestämt sig för ett nytt liv utan ciggaretter. Ps. mitt hem luktar inte rök längre och ingen askkopp att tömma varje dag, vilken känsla! Vi hörs.

Rökstopp 29 Oktober

Igår rökte jag 9 cigarretter.
Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Ganska stort .

Mitt första inlägg efter att ha hittat hit. 29 Oktober ska jag genomgå en operation och läkaren kräver rökstopp minst 1 månad efter op. Har läst mycket här och jag blir jätterädd av att så många har svårt med abstinensbesvär. Får panik av att läsa vissa inlägg. Hjälp mig!

Prenumerera på innehåll
© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se