Annapanna69s blogg

Andra dagen, champix 0.5 igår

Igår rökte jag 10 cigarretter.
Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Ganska stort .

Jaha..nu igår blev det första dagen med champix...väntar :).
Just nu en god kopp kaffe och en cigg.. blir nog en till...morgonciggen e svår...fy.

Gick ganska bra att inte röka så mycket men var ledig från jobbet, svåra är när man börjar igen . Kör buss, "måste " hinna till ändhållplatsen så jag hinner röka!. Stressar upp sig vid försening, tankarna går att på något vis ska jag inte röka vid varje ändhållsplats, tar varannan istället. Visst ibland fungerar det men inte oftast.

Mitt slutdatum är den 5:e juni, sitter å funderar och väntar på den stora "händelsen av champix..8 dagar ca innan man märker nå. Men ska försöka. Hoppas och önskar innerligt att jag inte blir tröttare..:/

Ett stort tack till er som bloggar. Skönt att veta att nån annan försöker :). Ciggen e min kompis , gör mig avslappnad, koncentrerad, nöjd...hmmmmm japp så duktiga anledningar.. läste någon skrev att varje cigg man tar bör ge en el. Stöt varje gång man drar in för att hjärnan ska tolka farligt:)l!!
Nåja bara ta denna dag nu och planera för morgondagen, tur jag är ledig tills på fredag. Grillning står på schemat denna vecka med..nåja det ska gå..

Hoppas ni alla klarar av detta med att sluta å tack än en gång för bloggarna ni skriver

Tillsammans klarar vi det :)

Kram

Ok första planeringsdagen

Igår rökte jag 20 cigarretter.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Mycket stort .

Så nu e det dags. Champix är uthämtat, sluta röka (mindly) är nedladdad, se om det fungerar. Har inte haft lust att sluta förut. Har max gjort uppehåll i en vecka. Just nu mår jag uselt av att röka, men man tänker:
äh har redan både kol och lungcancer, ingen idé att sluta, man kan ju bli sjuk om man slutar, hur blir det när man dricker nån öl,
Alla andra röker ju...
Morgonciggen...kaffe.
Luktar gött.

Som nu..har planerat att börja imorgon med champix samt planerat in gym och träning. Så duktigt av mig är värd en cigg, går in å hämtar kaffe, sitter på balkongen i detta nu och skriver här med en cigg och kaffe, fån va stolt jag är att ha planerat detta.

Tänk hur man kan lura sig själv. Redan rökt 4 cigg..
Ska bli intressant nu att se hur det fungerar. Men mår inte bra, konditionen e noll, känner mig hostig och vek.

Måste måste sluta.

Prenumerera på innehåll
© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se