Stina76s blogg

Sluta röka med Nicorette

Igår rökte jag 20 cigarretter.

Hej
Ska sluta röka igen på söndag lovat min son ännu en gång! De andra ggr jag lagt av har jag slutat tvärt från 20 cigg till 0 och fått hemska biverkningar speciellt stora sömnproblem inte sovit en blund så efter några v började jag igen.
Men nu när jag skall ta hjälp av Inhalator från Nicorette borde man väl ej få samma biverkning? nån som vet

Tänkte sluta röka

Igår rökte jag 20 cigarretter.

Hej alla fina
Jag lovat son att sluta från söndag! jag röker 20 cigg om dagen och jag har lagt av innan och hållt upp men alltid fått hemska biverkningar i form av ännu större sömnproblem. Det gjorde att jag gav upp bara av den anledning sen var det det med viktökning trots åt nyttigt . Iallafall har jag köpt Nicorette Inhalator denna gång men undrar då om mina biverkningar när jag nu tar hjälp av Nicorette.
Va tror ni?

Viktuppgång

Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Ganska litet .

Har nu gått snart 6 v sedan jag slutade på söndag varje dag finns det sug men inte lika jobbigt längre! Har ju slutat innan oxå men börjat igen!

Mitt stora problem nu är viktuppgången. Jag har gått upp nästan 3 kg och innan gick jag ner lite varje vecka med vv men nu alltså upp 3 kg-

Nån som vet varför? jag har inte ätit mer än innan

Extremt trött men dålig sömn på natt

Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Ganska stort .

Efter fem dagar utan cigg känner jag extrem trötthet yrsel huvudvärk o sover dåligt på natten ! Man undrar ju när det ska bli bättre? Funderar på om det var lite väl dumt att sluta från 20 cigg om dagen till 0 på ett dygn utan hjälpmedel! Ska man kanske ta nått nu för att få stabilitet ?

Tre dagar

Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Ganska stort .

Hej slutade för tre dagar sedan har en massa abstinens besvär yrsel trötthet huvudvärk o sömnproblem ! Slutade tvärt från 20 cigg om dagen till noll! Tips o hopp?

Prenumerera på innehåll
© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se