Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

inas blogg

Det går ju bra det här

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Ganska litet .

Är fortfarande förvånad över att det går så pass bra. Ibland känner jag att nu skulle det sitta fint med en cigg, men det går lika bra med ett tuggummi och en rask promenad sen är det värsta över. Jag tycker att det är värst på morgonen, men sen när dagen har kommit igång så går det.

3 dagar har gått...

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Ganska stort .

Hej, Fimpade den 20 nov. trodde jag haha... det höll i 3 dagar. Jag har en fågel hemma som tjattra och skrek hela tiden, istället för att vrida nacken av den (stackarn) så gick jag ut och köpte cigg. paketet räckte i 3 dagar, för jag måste röka upp det jag har hemma kan ej spara. Sen tog jag nya tag och har inte rökt sen dess, det går mycket bättre än jag hade hoppats på, försöker att tänka positivt. Hoppas jag klarar det. Mina käkar har blivit vältränade jag tuggar och tuggar...

Prenumerera på innehåll
© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se