Katthunds blogg

Kul att höra och se att ni är kvar malinelisabet, cignot och gesine

Igår rökte jag 10 cigarretter och snusade inte.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Allt bra här men spyless på rökandet! har börjat i en annan ände denna gång tränar upp mig först går en pw varje dag känner hur bra jag mår och vet hur mycket bättre det blir när jag lägger ner igen! måste ha en bättre strategi långsiktigt denna gång. sköt om er vi hörs!

Inte orkat tänkt så mycket

Igår rökte jag 20 cigarretter och snusade inte.
Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Ganska stort .

Ja vad ska man säga? Om mig själv inga ursäkter finns just nu, mer än en hemsk vår o sommar med enorma stresspåslag! Sjukdomar i familjen. Men det är så underbart o se er kämpar därute o mina kompisar är kvar! Jag har för tillfället valt den enkla men inte hälsosamma lösningen! Var stolta över er själva! Vi hörs när det svalnar där ute och jag har landat igen, fast ledsen över nederlaget , jag har sån respekt för er! Kämpa o ni som kommit ännu längre behåll ert tillstånd!

nitro,hannaanna,dinga,malinelisabeth,tinttu,juntro,gesine och cignot och alla rökfria!

Igår rökte jag 10 cigarretter och snusade inte.
Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Mycket lite .

den 6/7 blir det är så less på röka än en gång och det känns så bra är på G igen! hoppas någon vågar tro på mig igen, 106dagar i år som rökfri slänger jag inte bort igen, snälla sköt om er nu!!! vi hörs snart

Tack!

Igår rökte jag 20 cigarretter och snusade inte.
Humör nu: Ganska dåligt. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Tack alla ni är så fina! Och vet..... Så sant jag är klokare och att sluta igen är inte långt bort som sagt har man provat rökfriheten så finns den där i bakhuvet! Tack igen för att ni finns!

Så skönt att se att många blivit kvar och vissa tillkommit igen!

Igår rökte jag 20 cigarretter och snusade inte.
Humör nu: Ganska dåligt. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Välkommen tillbaka cignot! Tänk att när man fått smak på rökfriheten så vill man bara tillbaka! Börjar själv att bli mogen! Snart i gång igen, problemet för mig och många är det är inte svårt att sluta men att låta bli och börja igen . Jag är inte perfekt det är iof ingen, men känner här ibland att jag blir dömd av alla ivriga lyckade slutare så passar inte in här en misslyckad återfallare som Gud förbjude smittar andra till ett återfall, vilket tyvärr kan stämma i bland, klandrar mig själv mer än någon annan och det smakar inte gott, det är inte värt det, nya plågor när man slutar igen! Mår inte bra i luftrör och andning, en del frågar om det inte smakar gott varför forsätter du o röka ja det vet vi nog alla varför vi fortsätter eller är det bara jag som har ett beroende? Och är då korkad att jag fortsätter trots att jag inte mår bra? Min kropp har fått vila från ciggen länge innan återfallet men börjar nu protestera och renheten jag kände som rökfri vill jag ha tillbaka! snart är jag åter! Och önskar er alla en fin midsommar! Och ni som är rökfri fortsätt med det finns inget gott av ett återfall !

Sommarhälsning!

Igår rökte jag 10 cigarretter och snusade inte.
Humör nu: Ganska dåligt. Nikotinsug nu: Inget.

Vi vet ju alla om vi åker dit igen så kommer vi sluta förr eller senare! det är aldrig för sent! dottern börjar krya på sig och krisen är över, men inte min! börjar bli specialist på att börja och sluta röka och 50 dagar verkar vara min svaga punkt men hur man än vänder på allt så har jag varit mer rökfri än rökare i år! har även fått svar på lungröntgen och spirometri och jag är FRISK!! återkommer när jag samlat styrka och alla vänner här en cig blir flera och det är f-n inge gott kan jag lova! stå på er ni åtminstone! saknar er! en sommar kram till er alla! Snart tillbaka!

53 dagar igen!

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Ganska litet .

Är lite tufft faktiskt, har en väldigt sjuk dotter nu det känns väldigt nära, ibland att ta till bästa kompisen men men.... en dag itaget!

Vad sur och glad jag blir!

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Ganska litet .

Kommentarerna jag skrev i går är borta! blir så sur! skrev till Gesine om hennes hemska "skit"dröm (trodde på den först)och malinelisabeth om hennes rekord det är så upplyftande att se era inlägg! har själv inte så mycket att skriva just nu, jobbar jättemycket och har inte tid att ens tänka på cig! och kan ibland bli lite nedstämd att läsa om alla återfall, men ska man få ur sig eländet så är det här, det bäst! så jag undviker lite i alla fall just nu att gå in här. Hoppas alla står på sig och får en fin härlig somrig helg i solen ute i friska luften!

Resa

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Ganska litet .

Har nu snart till en resa till hösten men sparar till att bjuda en mycket fin dagmatte på resan också bara för pengar som gått upp i rök tidigare, bara det ni!

Det grå ju bra det här!

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Ganska litet .

Så skönt att vara fri! Fultankarna kommer men har faktiskt varit mer rökfri än rökare i år! återfallet borträknat! så min hjärna har blivit programmerad att stöta bort de fula tankarna fast det är vi själva som har viljan och äger våra tankar! Samtidigt som jag tror att vi ska inte göra så stor affär av rökstoppet, vi ska bara låta bli och inte analysera så mycket! Så är det nu tar vi en dag till!

Prenumerera på innehåll
© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se