aniols blogg

vill.. vill inte?

Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Ganska litet .

så, efter otaliga försök till att kunna skicka ett inlägg så hoppas jag att detta funkar.

Jag har gjort flertal försök, helhjärtade och halvhjärtade till att sluta röka. resultatet har varit det samma, jag röker fortfarande och är så trött på mig själv. Jag lyckas alltid hitta anlendingar till att fortsätta en dag till, en vecka till osv.. tills tiden bara rinner iväg. Jag kan egentligen inte förstå vad jag hålle rpå med- jag har allt att vinna på att sluta, allt att förlora på att fortsätta röka. Jag bestämde mig för att sluta idag, vad hände? jo, anlendingen till att fortsätta en dag till är att jag ska åka iväg till mina svärföräldrar och tänker att det kanske är ett dåligt tillfälle att sluta.

Trött är jag på mig själv, trött på att inte kunna ta mig själv i kragen. Trött på att hosta varje morgon, ha ont i halsen, lukta gammal fimp och trött på att jag inte ens verkar kunna tro tillräckligt på mig själv. Nu får det snart vara nog! Jag ska lyckas klara detta på nått sätt.

Over n out.

Imorgon är det slut med denna äckliga ovana!

Igår rökte jag 15 cigarretter och snusade inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Så var det dags, efter år av rökning, dåliga ursäkter och en önskan av att jag ska vakna upp en dag och bara sluta röka har jag nu bestämt mig för att faktiskt ta tag i min situation själv och därför sluta , bli fri !

Jag har allt att vinna och inget att förlora, ser ingen fördel med att fortsätta röka. Det tar mig bara längre bort från mina drömmar.

När jag vaknar imorgon är det en ny dag, en dag för förändring. Och jag ska fan fixa det denna gång, har gjort mig själv besviken för många gånger nu.

Prenumerera på innehåll
© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se