Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

missLyckads blogg

att d ska vara så svårt....

Igår rökte jag 15 cigarretter.
Humör nu: Ganska dåligt. Nikotinsug nu: Ganska stort .

Jag är rökfri på helgerna... Men så blir det måndag och fredagens beslut om att det var den sista är borta. Det går bra över varje helg.... Men så svårt att hänga i... alla tror ju jag varit fri så länge...men här sitter jag i min egen skit igen..... Varför är det så svårt att ta steget och bli den alla redan tror jag är??

gick inte...

Igår rökte jag 15 cigarretter.
Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Ganska stort .

Skulle bara rökt de sex sista jag hade kvar... Blev en ask till... Nu är de helg och då röker jag inte. Men det finns kvar på jobbet på måndag.... Så svårt att bryta detta!!

snälla hjälp!!

Igår rökte jag 5 cigarretter.
Humör nu: Ganska dåligt. Nikotinsug nu: Mycket stort .

Jag slutade röka 20 november 2008 samma dag jag födde min dotter. När jag sen började jobba igen började jag små röka, slutade igen när jag gick hem för nästa barn...började små röka igen när jag kom till jobbet... Det har jag sen gjort sen dess...bakom ryggen på alla. Försöker sluta utan att lyckas och känner mig som jag döpt mig till misslyckad....känner mig väldigt falsk som ljuger...men det är för att hålla igen.. Nu är jag så rädd att misslyckad igen. Hjälp!!!

Prenumerera på innehåll
© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se