ulrikas blogg

Zyban

Igår rökte jag 20 cigarretter och snusade inte.
Humör nu: Ganska dåligt. Nikotinsug nu: Ganska stort .

Jaha, så har jag börjat med Zyban, känner absolut inget alls. Nu har jag tagit min tredja tablett och mitt röksug är större än vanligt. Hoppas det vänder snart.

Kämpa på alla där ute
Kram Ulrika

Dagen närmar sig med stormsteg

Igår rökte jag 14 cigarretter och snusade inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Imorgon skall jag till farbror doktorn och få Zylban, hoppas att det hjälper. På fredag ska jag gå på hypnoterapi och se hur det är, dessutom ska jag läsa om "Äntligen ickerökare" igen... Suck, snacka om att man vill ha både hängslen och livrem på den här resan ;)

Jag har så svårt att föreställa mig hur det ska bli när jag inte röker längre. På något vis så har jag alltid lyckats att undvika att sluta under åren som har gått, nåja bara nu när jag skriver alla hjälpmedel som jag ska använda så ser jag själv vilken stor del av mitt liv detta har tagit.

Men... snart inte längre, jag ska sträcka på ryggen och bli en ickerökare för att jag vill det.

(Puh, den tog på kraften den ;)) Håll tummarna för mig imorgon för nu börjar min resa.

Till alla andra som kämpar på, ni är så otroligt duktiga och det är en oerhörd hjälp att se hur ni har det och hur olika våra symtom är. Fantastiskt, vi ska bli ickerökare allihop.

Många kramar

Snart dags....

Igår rökte jag 20 cigarretter.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Inget.

Jaha, dagen närmar sig med stormsteg... och inte kommer det att bli lätt. Det känns lite som att ändra sin personlighet, för vem blir jag sen? Varje morgon så går jag upp, sätter på kaffe, ger djuren mat och tar sen min kaffekopp och går ut och sättermig med en kopp och min cigarett... alltid alltid, så hur blir det sen? ska jag hoppa över min morgonrutin eller ska jag ta kaffet utan cigaretten... suck, otroligt att det här kan påverka en så förtvivlat mycket.

Kramar till er alla och håll modet uppe.

Prenumerera på innehåll
© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se