Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Vevve-90s blogg

Dag 2

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

I förra inlägget menade jag såklart att jag iaf inte ska röka förens jag får ett negativt test hah:P inte positivt.
Idag är jag inne på min andra rökfria dag. Det går jätte bra än sålänge. Kanske just för att jag tänker på att jag kanske har en liten bäbis i magen : )

Tillbaks

Igår rökte jag 4 cigarretter och snusade inte.
Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Ganska litet .

Idag är jag tillbaks igen efter ca 6 veckor. Fick återfall och började som vanligt IGEN!! :(
MEN nu är det ju så att jag troligtvis är gravid i vecka 6!! Så nu vill jag fan inte röka ett enda jävla bloss nå mer! Nu när jag typ kanske är gravid så tänker jag inte röka förens jag fått min mens eller gjort ett positivt graviditetstest.

.

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Längesen jag var inne här och jag har hållt mig rökfri fortfarande:D
Jag har märkt att jag fått mjuk hy i ansiktet och lite rosa. Tycker själv att mina påsar under ögonen blivit mindre=D Jag känner mig mer ren inombords= )

.

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Inget.

Idag ska jag fira min polare som fyller 22. Nästan alla mina polare röker.... kommer bli as jobbigt idag och känna mig utanför:( Blir ju extra röksugen när jag dricker alkohol. Men jag får helt enkelt ta med mig min "vattenpipa" och massooor med nikotintabletter:P Tänker inte förstöra allt nu när jag är inne på min 8:e dag som rökfri= )

Den här sidan är viktig för mig. Är så glad att jag hittade den. Så skönt att få skriva av sig och få fina kemmentarer och peppningar! Tack så mycket ni som lagt in kommentarer. Betyder mycket för mig= )
Kram på er alla

6 dagar som rökfri

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Ojdå, jag är visst på min 6:e dag som rökfri inte femste:P Det gjorde mig ännu gladare nu:D

e-cigg

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Inget.

Går in på min femte dag som rökfri:D Har inskaffat mig en sån där e-cigg. Eller den påminner mer om en vattenpipa. Nu när jag har dragit ner på nikotinsugtabletterna så sakna jag mer o mer det där att bara få suga in å ut rök. Så den här "vattenpipan" hjälper väldigt bra= ) det är ett bra tips från mig till er. För det hjälper bra mot det där psykologiska beroendet. För mig iaf:D

Går över

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Idag var jag extremt när på att röka en cigg. Men jag provade ist att låtsas röka genom att jag bara inte tänder ciggen. Med en niktintablett i munnen samtidigt så gick det där akuta suget över= ) Det akuta röksuget hjälpte mig oxå att förstå att det faktiskt går över! Behövs bara otroligt stark vilja så går det jag lovar!

Bättre idag

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Igår var en konstig dag: / Nu inatt svettades jag hela natten som vanligt... drömde oxå att jag rökte. Men idag är det mycket bättre:D Märker att det går i perioder. Ena dan känns jätte bra, ena dan känns fruktansvärd.. Men jag fortsätter att hålla mig rökfri = )

GAAAH!

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Mycket dåligt . Nikotinsug nu: Ganska stort .

Svettningar...... bubblande mage.....lös i magen..... Känner en STOR tomhet! Är det normalt? Att känna som om jag har förlorat något stort? Känner inte riktigt igen mej själv... är det oxå normalt?

Det går bra nu

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Idag är det min andra rökfria dag! Känns bra nu, men inatt var det inte så lika underbart... Jag svettades som in i helvete under hela natten. Nätterna är värst : / Har bara lust att ge upp då...

Prenumerera på innehåll
© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se