Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

pitchs blogg

nollat räknaren nu!

Igår rökte jag 10 cigarretter.
Humör nu: Ganska dåligt.

Jävligt sur!! på mig själv, så jävla sämst.

Hur nollar man räknaren?

Igår rökte jag 10 cigarretter.
Humör nu: Ganska dåligt. Nikotinsug nu: Ganska litet .

Satans skit I say no more!

hemma katastrof-jobbet no problem

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Inget.

fortsatt tagit något bloss, ska gå tillbaka och kolla hur länge det pågått! idag har jag inte ens tagit champix tabletten, glömt bort den, men på jobbet verkar jag vara imun mot röksug!!?? det är hemma det går åt h-vetes...
är helt på det klara med att jag klarar mig utan cigg, men som att det är lagligt att ta nåt bloss då och då, vad dumt tänkt, men tror att det första test blosset var lungt, sedan när det vart nån gång på helgerna så tyckte jag att det var ju ändå förstört, så egentligen ska jag starta om räknaren kanske, men rädd att det känns så tungt att jag skiter i allt och börjar igen, men vill verkligen inte det! att det ska va så mkt funderingar...kan man nte bara få ha den där bra känslan efter man varit rökfri nån vecka, hela tiden.
tänk på det ... ta inte ett bloss...alls, ej värt det, jag lovar!!!!

borde va jätteglad

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska dåligt.

Jag borde vara skitglad ändå, aldrig hållit upp så här länge nånsin! varför är jag inte så glad då..jo dessa bloss som jag ändå tar, grusar allt! känns som jag luras på jobbet då dom frågar hur det går, är ärlig och säger att jag fuskar på helgerna, på jobbet har jag inga problem alls!
känns som jag låtsas att jag inte tagit nåt bloss då jag nyss gjort det, bekommer mig inte alls just då , det är långt efter jag ångrar mig...skumt! aja kan inte gräva ner mig för det, bra ändå som sagt att det går bra på jobbet, är ju där hela dagarna :-D
nästa gång jag skriver hoppas jag på att jag inte tagit nåt mer bloss, en kollega rökte ute i dag, å fy...ja det luktar verkligen satan.

93 dagar

Igår rökte jag 1 cigarretter.
Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Inget.

en hel cigg!!! ##%%"" faan, är som handen har ett eget liv och tänder den där äckliga fulciggen :( hjärnan säger att det smakar skit och det dåliga samvetet kommer farandes med en jäkla fart, äter ju Champix, varför tar jag då nåt bloss och igår då en hel cigg ( delat på 3 ggr )... resan till fjällen var startskottet till att jag tagit ett bloss nu och då!!
måste hitta ny motivation, ska läsa om er kämpan här, det brukar kännas bättre då :)

tuggumi & turkisk peppar

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Inget.

Jag har ju haft lite jobbigt på helgerna och tagit ett bloss här och där! måste sluta med det nu..mår inte bra över att jag gjort det, skyller allt på att det finns hemma och att man blir irriterad över nåt, på jobbet går det hur bra som helst?? men iof så finns det inte framör näsan som hemma och mkt att göra så det hjälper till, så min melodi nu är laktris & tuggumi :) fasen är ju 90 dgr i morgon, kan ju inte bara slänga in handuken och ge upp heller! never!!!!!!!!

kommentarer

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Gud vilken tur att det finns de som kommenterar det man skriver :-) ,,, känner mig som en skurk mot alla här då jag har tagit nåt bloss här och där! ... ruktigt rutten faktiskt! nu måste jag ta nya tag.. ställer ej om räknaren då jag inte "rökt" jamen en hel cigg el så...

fuskat

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska dåligt. Nikotinsug nu: Mycket lite .

jag har inte rökt en cigg, men dragit nåt bloss här å var i c;a 2 v...inte varje dag, men ändå, vad fan sysslar jag med!! Champix fortfarande, löst ut sista 4 v och äter halva dosen, har gjort hela tiden, så vad fan är det för fel på mig nu?..vill inte röka, smakar inte bra..ger noll..faaaaaaaaaaaaan

Hahaaa underbart

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Var och häälsade på en god vän igår, var ett tag sedan vi sågs, efter fikat frågade hon mig: har du börjat tagit lugnande tabletter!?... hahaaaaaaaa nä men Champix, kanske det är typ samma effekt :-)...

70 dagar jippi

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Inget.

japp..70 dagar, ska tamejtusan fira med 2 glassar :) fått dille på glass. tar champixtabletten på lunchen nu ist, glömmer att ta den på morgonen, men känner inte att jag kan sluta med dom ännu ändå, som en livlina på nåt vis.
känner så igen mig i dom inlägg där man nyss slutat, verkligen! vissa dagar kan det kännas precis som man nyss varit rökare, och man får påminna sig om att man faktiskt inte rökt på ett bra tag, så abstinens-vana- ja allt som hör till borde va bra blekt i minnet nu, men nja...inte riktigt!
ha det bra alla...jag läser med spänning varje dag hur det går för oss alla.

Prenumerera på innehåll
© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se