Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

BETTAN_s blogg

Slutrökat 1 Maj

Igår rökte jag 38 cigarretter och snusade inte.
Humör nu: Ganska bra.

Hejsan på er!!

Nu är det dax. Första Maj slutar jag efter 20år. Finns det någon hör som också tänkt sluta samma datum? Tänkte att det kan vara skönt att ha någon att ”bolla” detta med.
För det första gör jag detta för mina barn, vill finnas med i deras liv å vara frisk & sund. Sen alla pengar som vi sparar ska gå till en pool. Jag känner att jag är i en fas i livet där jag är redo att släppa min ”bästa vän i alla lägen” och starta ett nytt liv. Plus att jag ska göra min lilla pappa stolt. Efter alla års tjat ska han få vinna.

1590 minuter rökfri

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Mycket lite .

26,5h rökfri!! Sakta men säkert... Inte så farligt sugen men oootroligt rastlös. Jätte trött men kan inte somna?? Sen luktar jag precis allt. Upptäckte det innan idag då jag fick ett papper i handen som bara stank rök.. Det luktade långt ifrån rosor..

Det är inte så illa just idag.. Helt ok. Jag går runt med mina 4 cigg i paketet som blev kvar när klockan slog midnatt igår. Luktar på mina menthol och det känns helt bra att ha dom i fickan. Satt även med min bästa vän som jag alltid rökade minst 15 cigg om dagen med och var inte alls störd av att hon rökade.. Inte sugen iheller.. Bara rastlösheten i kroppen som kommer över en. Den ger lite panik faktiskt..

Hmm.. Nej lite fler får att räkna nu då........

Jag är 240 minuter rökfri!!

Igår rökte jag 30 cigarretter.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Mycket stort .

Rastlös.....

Prenumerera på innehåll
© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se