Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Cecilias blogg

200 dagar!

Nikotinsug nu: Inget.

Hoppsan hejssan!
"firar" 200 idag! det ni! grattistill mig och alla andra! hej hej! kram på er!

192 dagar!

Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Satan i gatan va bra det går!!!!!!
inget röksug, eller ngt!
har fått höra om massor som har slutat med Allen Carrs bok! har även lyckats på killen till att läsa den, och slutat han med 3 veckor på fredag!!!!

Säger bara till alla! HURRA för OSS!!!! vi är bra och vi luktar gott!
och till er andra! läs allen carss bok, äntligen ickerökare!

kramar cecilia

ojoj 70 dagar!

Nikotinsug nu: Inget.

Hej alla glada!
va här inne och smög lite och såg att det var 70 dagar sen idag! Jiha! Grattis mig!
men undrar om någon annan kanske efter så här lång tid börjat tänka mer på cigg igen? tycker att det va länge sen jag ens tänkte cigg, men nu under denna värme bölja så har det hänt flera gånger på en dag?! värmen eller det faktum att jag har haft otroligt mycket runt omkring mig det sista och kanske inte mått så bra som jag borde? eller en kombination antagligen..
har för övrigt gått upp 1,5 kilo till, och det sporrar en ju inte direkt till att vara duktig! jag har inte rökat dock! det har inte slagit mig! drack proein-shake hela förra veckan och lyckades gå upp ännu mer! snart har jag gått upp mina 12 kilo som jag har gått ner ju!! klag klag..
jaja shit happens, men inte fan är det kul för det! MEN jag har iallafall varit en icke-rökare i hela 70 dagar nu!!!!

ha det så bra! kram på er alla!

vikten.... *suck*

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Inget.

Hej!
har sett att många har skrivit om detta men jag gör det igen! 5 kilo! 5!!! fatta! jag har precis gått ner 12 kilo, för att det verkligen behövdes, tyckte jag va jätte duktig, bytte 3 storlekar på kläder, slängde för stort, osv osv, nu har jag gått upp 5 kilo!!!! 5!! känns inte alls bra för jag kommer inte i det jag har haft nu! ska till cypern om en vecka om mina sommar kläder är för små! NEJ! någon måste förklara detta med ämnesomsättningen? stabiliserar detta sig igen eller? kommer jag kunna gå ner mina kilon igen, eller ska jag nöja mej med livet som halv tjockis? för jag kan inte påstå att jag ser ut som jag gjorde förut, men 5 kilo när man är 160 lång är ganska mycket..
hjälp mig ! kram cecilia

Oj nu va det ett tag sen!

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Inget.

Hej alla tappra! "pärsen" är över och jag är officiellt rökfri, detta baserar jag på att jag är mer godissuugen än jag nånsin varit röksugen :) det går numera dagar innan jag tänker på att tag en cigg, och det känns skönt, har nu börjat cykla för att få igång konditionen, för den är under all kritik! och vikten skulle ju inte skada om den fick sig en omgång den med, nu börjar det verkligen närma sig för våren höjdpunkt, 19 maj åker jag och mina barn till Cypern med våran granne och hennes barn! åhh vad vi räknar ner! jag tror nästan jag längtar mer än barna!
hoppas alla tycker att det går lika bra som jag gör. om inte så ta nya tag nu!
kram på er alla Trevlig start på Våren!!

3 Veckor!!!

Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Inget.

Har egentligen bara det att säga! 3 Veckor!!
HA! HAHAHAHAHA HAHAHAHAHAH!!

varför har alla så lite tro på en?!?!

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Inget.

när jag röka så tjata alla icke-rökare på mig att jag skulle sluta, det känner nog alla igen? men nu när jag säger att "nu har jag slutat!" vet ni vad dom säger då?? jaha, hur länge ska du hålla upp denna gången då? och jag har aldrig ens försökt sluta på mitt nuvarande jobb så med andra ord har dom ingen jä'la aning!
det känns ju fan som dom kan skita ner sig,,,,, va sur jag blir,! dom bryr sig inte ens att fråga hur länge eller hur det går, utan bara när jag ska börja igen! detta är ICK rökarna som säger detta inte dom som fortfarande rökar!

10 Dagar!

Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Inget.

Allt är toppen! jag kan dock glömma bort att jag inte rökar längre och när typ reklamen på tv kommer så reser jag mig för att gå och ta en cigg, och sen,..... nä just det! jag rökar ju inte! detta gör jag inte för att jag är röksugen utan av rena farten reklampaus=rökpaus!

ett par frågor

Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Inget.

hej!
energin sitter kvar! idag städa jag köket med allt vad det innebärriktigt skönt! ska bli intressant att se hur man blir av lite mera stress, mina barn som jag har varannan vecka kommer hem imorgon och det kan ju bli lite prövningar då, om man säger så....

har ett par frågor till er som har vart med lite längre,

1: Hyn, är det inte meningen att den ska bli bättre??? jag ser ut som en 13:åring igen med tonnårsfinnar!, så här dålig hy har jag aldrig haft! hjälp!

Det går bra.

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Jag har ju en enrgi som inte är av denna värld, (inte just nu för jag har vakat av efter 5 nätter) igår va jag hemma hos mig syster och hjälpte henne att gräva igen efter folk som har lagt ner en bergvärmepump, fattar inte detta, är lite seg i ryggen dock:)

Prenumerera på innehåll
© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se