-hanna-s blogg

Mer bakslag...

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Mycket dåligt . Nikotinsug nu: Mycket lite .

I går rökte jag ingenting. Men i morse blev allt för mycket. Kl 05 på morgonen köpte jag cigaretter på vägen hem. Allt kändes bara så hopplöst. Det gör det nu oxå... Vet ju att jag inte vill röka egentligen. Men jag vet inte.. Jag straffar mig själv kanske. Klara jag inte annat hur ska jag då klara av att sluta röka?

Stort bakslag...

Igår rökte jag 4 cigarretter.
Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Köpte cigaretter idag... Köpte cigaretter här om dan oxå. Då rökte jag ca 5 stycken sen slängde jag paketet. Jag vet inte ens varför. Egentligen vill jag ju inte röka. Jag vill verkligen inte! Så varför gör jag det??
För att något som jag inte riktigt vet vad går emot mig? Känns som mina semester planer blir inget av. Kanske är det därför. Jag vet inte. Känner mig ensam fast jag inte är det. Eller....?
Jag måste hitta tillbaka till där jag var för 1 månad sen. Men hur hittar jag tillbaka. Jag måste nog börja om på nytt med plåstren. Måste bara lyckas ta mig till affären och köpa.
Jag vill ju visa att jag kan.
Jag vill visa att jag är duktig.
Men just nu är det bara.... Stor suck!!

Hej hej!

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Va ett tag sen jag skrev ser jag. I måndags ahde vi återträff på rökkursen. Tyvärr var det bara jag och 2 till där. Men det va kul o höra hur det gått för de 2 iallafall. För mig går det riktigt bra tycker jag. Vissa dagar klarar jag mig utan nikotinplåstret. Törs inte riktigt skippa plåstet på jobbet än. Men jag har gått ner till steg 2 iallafall.
Ska allt visa min bror som inte tror på mig att jag klarar det här!! :)

Oj...

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Såg att jag varit rökfri i 35 dagar. Visserligen har jag fuskat lite. Men ändå. har ju varit riktigt duktig senaste tiden. Tog 3 bloss i fredags. Men det är det ända. Är inte ens röksugen och kan inte påstå att jag saknar rökningen. Känns riktigt bra det här!
kram på er alla!!

Fortfarande inget fusk!

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Mycket lite .

I går på jobbet tänkte jag att jag skulle fuska när en kollega gick ner och rökte. Men jag ångrade mig snabbt när hon kom tillbaka! Det lukta massa blää rök om henne. Så vill INTE jag lukta något mer. Kändes väldigt bra när jag upptäckte att jag inte alls ville röka.
Tack för alla snälla och gulliga kommentarer. Piggar upp en hel del de svåra dagarna.
Kram på er alla

Har inte fuskat

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Har inte fuksat den senaste veckan och jag är rätt stolt över mig själv. Det måste man väl få vara? :) Kan numera säga att jag är någons flickvän vilket känns väldigt bra men oxå lite skrämmande. Så jag måste bara säga att jag mår väldigt bra just nu.
Kram på er alla som kämpar!!

Cancer

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Mycket dåligt . Nikotinsug nu: Ganska stort .

Jag har förlorat min mamma min pappa och en av mina bästa vänner i cancer. Mamma gick bort 14 februari -05. Pappa 15 augusti -07. Min vän 23 augusti -07.
Är mycket därför jag slutat röka. Det har fått mig att tänka till. Alla tre rökte. Pappa snusade oxå. Men detta är även en orsak till att det är svårt att inte röka många gånger. Just nu är jag även mitt uppe i en väldigt jobbig situation med det där som kallas kärlek. Jag kan inte göra något åt den saken och det gör mig frustrerad och får mig att vilja röka.

Jobbig natt

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Ganska dåligt. Nikotinsug nu: Ganska stort .

Just nu är jag rätt röksugen. Eller... Är jag bara det för att jag är ledsen och deppig...? Tror mest på att det är för att jag är ledsen och deppig. Är nog egentligen mer illamående är röksugen. När jag rökte brukade jag röka massor i sånna här situationer.
Känns skönt att skriva av sig här. Man får så många fina kommentarer som piggar upp. Alla är så duktiga!
Kram på er alla!!

Hej hej!

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Va ett tag sen jag skrev.. Fuskade lite förra veckan oxå.. Illa!! Men annars går det bra. Mitt problem är inte röksuget. Det går ju över rätt fort så det lider jag inte mycket av. Däremot när jag får för mig att jag ska röka. Då är det jobbigt. Kan inte släppa den tanken då...
I lördags va jag hemma hos en kompis och va hundvakt en stund. Han hade ju varit smart och glömt cigaretter på vardagsrumsbordet. Så självklart rökte jag två stycken... Va inte ens röksugen och de smakade blääää!!

Rökte igår....

Igår rökte jag 6 cigarretter och snusade inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Ganska litet .

Blev arg igår. Så där skakisarg när man inte vet vart man ska ta vägen. Så jag snodde åt mig några cigaretter när min kompis inte såg. Det var delvis honom jag var arg på... Tror det blev 6 eller 8 stycken. Rökte minst 5 av dom på 1½ timme. Borstade tänderna länge innan jag gick och la mig. Men det smakade ändå illa i munnen och jag hade ont i huvudet.. Kan ju inte påstå att de smakade bra heller.
Idag känns det bra att inte röka! Trots att jag är väldigt uttråkad på jobbet så har jag inget röksug.

Prenumerera på innehåll
© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se