Monicas blogg

GRATTIS!

Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Grattis min kära sluta-röka-linjen vän Liselott. Och som vi har kämpat tillsammans med andra som också slutat. Vi har klarat 7 (sju) år. Det har varit jobbigt men att få stöttande vänner under den jobbigaste tiden är ett måste. Kämpa ni alla! Det är skitjobbigt men det går efter att ha rökt i 50 år och också snusat klarade jag det. Grattis min vän

7 år utan cigg och snus.

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Mycket bra.

Tänk, jag har glömt att den 4 februari hade jag varit rök och snusfri i 7 år efter att ha rökt i 50 år. Jag vet att det går att sluta men det är ingen dans på rosor. Det är skitjobbigt. Stötta varandra här på bloggen. Det gjorde vi och vi har fortfarande bra kontakt och vi röker inte. Kämpa och tusen bamse kramar till er alla.

Idag varit rök och snusfri i 6 år

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Inget.

Tänk att jag har varit rök och snusfri i 6 år idag. Visst var det jobbigt det första året men som tur är hittade jag många vänner på den här bloggen som stöttade mig och som jag stöttade. Vi var ett sluta röka team som fortfarande hör av varandra.
Jag snusade eller åt tuggtobak och startade med att äta små, små bitar av ingefära under läppen i stället för snus. Det var väldigt bra för mig iaf. Jag åt hårt bröd utan smör när suget kom.
Jag läste också Allan Carrs bok Äntligen ickerökare tror jag den hette. Den blev min bibel när jag tappade sugen.
Jag hoppas att ni som vill sluta röka verkligen klarar det och stöttar och hjälper varandra.
Många Bamse kramar från Monica

Grattis Laureen och Millis

Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Grattis till 3 årsdagen utan cigg. Det hoppas jag iaf. Jag kommer ihåg ert datum eftersom jag har brölopsdag idag 43 år och när ni slutade 40 år. Kramar

GRATTIS LISELOTT!!!!!!!!

Kära bästa Sluta Röka kompis. Jag vill gratulera dig idag till 3 års rökfrihet. Det är stort och jag hade aldrig klarat av mina 3 år utan din hjälp. Tusen tack-kramar till dig och tusen pep-kramar till er alla som kämpar mot nikotin monstret. Det gäller att kämpa och kämpa och släpp aldrig taget. Det kommer bättre tider även om man inte tror det.

3 års rökfrihet!!!!

Nu har jag varit rökfri i 3 år. Det är fantastiskt. Den här loggen hjälpte mig det första året och mina sluta röka kompisars stöttningar gjorde det möjligt. 3 år det är starkt och jag kommer nog alltid att sakna giftpinnen men aldrig mer ta ett bloss. Tack Allan Car (lite osäker på stavningen) för din bok Äntligen icke rökare som jag läste varje dag innan rökstoppet och fick motivation. Man får aldrig ge efter utan kämpa och gråta och kämpa igen. Jag både snusade och rökte och klarade det efter 50 år med pinnen och då tror jag att många fler kan det också. Ge aldrig upp!! Kämpa och hjälp varandra Kramar

GRATTIS TOKFIA

Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Inget.

Jag vill gratulera min och vår sluta röka kamrat som har klarat sig rökfri i 3 år alltså T R E år idag!!!!
Tusen kramar till dig och vi kan berätta att man kan sluta röka och kämpa och ställa upp för varandra på den här sidan. Hjälp varandra som vi har gjort och kämpa och kramar från en som snart har 3 år

Idag firar jag 2 års rökfrihet

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Ganska bra.

Jag vill tacka för att Sluta-röka-bloggen fanns när jag slutade röka för 2 år sedan, alltså 2 år. Jag hade aldrig klarat av det om inte alla sluta röka kompisar fanns och ställde upp för mig och många andra under just den svåraste tiden. Tack alla ni - och jag hoppas att ni också har klarat av det.
Suget finns fortfarande och det luktar gott när någon röker men jag kommer ALDRIG att ta en cigarett till. Har jag klarat av 2 år utan cigg så tror alla att suget är borta, men nej det finns där och 6 kilo extra. Men det är 6 kilo mer att tycka om som min kära man säjer.
Kämpa på alla som vill sluta röka och släpp aldrig taget det går att sluta röka bara man ger sig XXXXX på det.
Kramar till er alla ickerökare och rökare som vill sluta.

LAUREEN OCH MILLIS GRATTIS TILL 1 ÅRS RÖKFRIHET den 13/4

Grattis Millis och Laureen till ett år utan cigaretter. Jag hoppas det iaf och jag tror att ni svarar.
Jag kommer ihåg att ni har er 1-årsdag däför att vi, min man och jag firade vår 40-åriga bröllopsdag förra året i Prag den 13/4. Grattis tjejer, nu har vi verkligen kämpat och varit duktiga.
Min vikt är fortfarande lite för hög för att jag skall trivas, men snart klarar jag långa promenadet och då ska här kämpas.
Tusen Grattis kramar från Monica

G R A T T I S LISELOTT till 1 års rökfrihet

Grattis vännen till 1 år utan cigarett. Du har verkligen varit en kämpe och stöttat oss alla andra i kampen mot monstret. Vi har kämpat tillsammans och jag har aldrig klarat det här utan att skriva på bloggen och sedan bli stöttad av alla här och speciellt stöttningen från dig. Nu har vi problem med vikten istället , men som du säjer det kommer att ta ett år till och då tror jag på dig. Tack för att du finns och nu fortsätter vi att kämpa tillsammans. Kram vännen från Monica

Prenumerera på innehåll
© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se