Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

jag_vill_jag_kans blogg

nä nu jävlar blir jag sur!!

Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Det vore väl fan om man inte skulle vinna över det där illaluktande monstret som sitter som en igel fastklistrat i hjärnan på en och påminner en var 10 minut om att dra ner skiten i lungorna o bli lite fattigare på köpet... Nä nu jävlar håller vi ihop och knockar den lilla skiten så han aldrig vaknar igen.. Jag blir så förbannad...

Vi är bäst....

Kram o godnatt...

Imorgon ser jag fram emot är en ny bättre, lättare dag..

Lite lättare

Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Ganska litet .

idag faktiskt.. Det var mycket enklare på jobbet än när jag kom hem idag.. Jag måste hela tiden stålsätta mig hemma.. Tanken är starkare.. Men det BLIIIR lättare.. Det känns.. Jag kan komma på mig själv att glömma giftet för en liten stund..
Om jag igår tänkte på en cigg 55 minuter av 60 heeela dagen så har det minska med minst 15 minuter idag.. Vilket är mycket bra.
Men slipper bli påmind hela tiden i alla fall..

Det är positivt.. Jag ser fram emot imorgon då jag minskar detta ännu mer..

Kram på er alla duktiga människor!!

Mår dåligt

Igår rökte jag 1 cigarretter.
Humör nu: Ganska dåligt. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Usch... Jag mår skit nu.. Jag har klarat mig 2 dagar utan att röka en enda cig under hela dagen. Kommer hem och det första jag gör är att ta en halv cig.. *hjäälp* Jag vill ju det här,, Varför är jag så rädd?? Det känns så skrämmande... Bara att öppna den här sidan gav mig illamående.. Jag förstår inte ...Jag VIIIIIILL ju!!! Hur kommer jag vidare. *usch*

Prenumerera på innehåll
© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se