Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

enavallas blogg

ännu en dag

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Ganska stort .

Usch ja, det kraftiga återfallet i helgen var jobbigt, men sen dess har jag inte rökt. Men jag är röksugen, fy 17. Var ute och joggade en sväng i eftermiddags, och gladde mig åt att märka att kondisen förbättrats efter det stora rökslutet för hur länge sen då.....1-2 månader (men jag har som sagt syndat under tiden 2 helger och 3 andra cig.I vanliga fall hade jag varit igång och rökt för fullt efter dom misstagen, men inte den här gången. Tar en dag i taget. Åker jag dit igen är det ingen ide att vara här och göra alla besvikna. så då vet ni. Kämpa vidare allihop

dag 2 eller 40

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

tack för alla muntra tillrop. Nej, det är inget att stå efter ett litet återfall, för om man fortsätter, så trillar man dit rejält. Den här gången är jag dock tillbaks på spåret igen, tänker inte falla helt tillbaks. Mina lungor kommer inte att palla det, dom gråter nu....

nu borde man väl inte vara här

Igår rökte jag 10 cigarretter och snusade inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Mycket lite .

shit pomfrit...så gick det åt skogen efter en månad pga en festhelg. Hur nollställer man räkneverket? Idag börjar jag om igen, hejåhå. Hur är det: Blir folk så besvikna när man faller att de tänker "äh, vad fan, kan hon så kan jag..:" Jag är absolut bäst på att sluta röka, sämst på att inte börja igen...

Picknick

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Vi måste ordna picknick på Djurgårn i sommar, eller hur, ni nikotinmonsterkämpare här i stan! Det är så kul att läsa era inlägg och få era kommentarer på allt ifrån gnäll på dålig hy och gnäll på räknaren på den här sidan! Det är skönt att det är OK att gnälla, och sen när man själv mår bra försöka peppa en annan. Nu har ännu en dag gått, jag var nära, nej, nästan nära, att gå och röka på jobb pga stress, men han hade liksom ingen kraft i sin udd idag, den djäveln. Han kanske håller på att försvagas för varje seger!?

Det är nåt fel på räknaren....

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Mycket lite .

.... det är ju inte den 22 idag måndag. Då blir det fel, men åt vilket håll...en dag mer eller mindre? Jag skämtar, dte spelar ju ingen roll! Just i dag mår jag bra, just i dag är jag stark, jag förs framåt av kraftiga vindar! Och det njuter jag av! Många hälsningar till alla er andra som kämpar en dag i taget, en del bara en timma i taget vad jag förstår...

Åh vilken underbar dag, ännu en dag!

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Mycket lite .

...men det var jäkligt nära att jag åkte dit mitt i denna härliga dag. Cyklade i full fart 20 minuter till city (Stockholm) joggade-gick en dryg timma, och kände för första gången vinsten! Mycket bättre flås! Inga andningssvårigheter, kunde springa och andas genom näsan! Halleluja! Käkade korv, låg och solade på en brygga, cyklade lite till, tog en öl och en pizza, mådde skitbra! Upptäcker "mina" cigaretter på grannens bord, Marlboro menthol....mmmmm...... Gud vad det skulle vara gott nu när jag varit så duktig!

Från you tube till er alla för att få oss på gott humör

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Ganska litet .

Såg att mammajane hade lagt en youtube i sin logg, det var en bra idé, blev på bättre humör. Här är en annan till er alla:
http://www.youtube.com/watch?v=fIY4zwYBfrU

28 dagar = 4 veckor!

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Ganska dåligt. Nikotinsug nu: Ganska stort .

Nu har jag ju varit ganska duktig, och det har ju gått bra 2 gånger att feströka en cigarett, det kanske går att göra det...Men nej, jag ska inte låta mig luras igen, har gjort det hundratusen gånger förut och helt plötsligt är det fest varje dag....Men just nu känns det rätt tomt, har varit ensam och osysselsatt för mycket ett par helger, och då har man ju alltid en vän att "snacka med" i TV-pauserna.... Och bättre kondis har jag inte fått, och inte bättre smak i munnen heller!

back on the track

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Inget.

Phuuh, det var bara ett litet bakslag, rökte inget mer! Är inte för hård mot mig själv för misslyckandet....Men hungern och suget efter nåt att stoppa i munnen.... Ingefära är ju hemskt. I sin råa form alltså, annars gillar jag kryddan i mat. Kämpa vidare alla ni andra!

Jo! Jo! Jo! Jo!

Igår rökte jag 3 cigarretter och snusade inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Inget.

Förkyld, men hamnade i solen i Gamla Stan med en öl, träffade en man som bjöd på öl, vin, champagne, cognac, blev lite berusad, hamnade på gay klubb (inte så kul, alla var mest ntresserade av att ragga, mer än på vanliga klubbar) och rökte. Det var gott, faktiskt. Förlåt.... Ska inte fortsätta. Usch vad dåligt.

Prenumerera på innehåll
© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se