Hejahejas blogg

Första dagen som fri

Igår rökte jag 20 cigarretter.
Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Mycket stort .

Första dagen utan cigg, senaste var igår kväll/natt innan sängen. kl 12:00 idag började huvudvärken smyga sig på. och sitter i än.
I höstas slutade jag röka i en månad 3:de gången efter jag läst Allen Carrs bok. Måste ju vara något jag inte förstår i boken för på mig funkar den inte haha, skämt och sido. var nog en jobbig period att sluta, singel med mycket festande. just då tänkte jag tar nya tag när jag hittat någon och lugnar ner mig lite. sagt och gjort, och nu slog han vad om att vi skulle sluta, från ingenstans i fredags och nu står jag här dag 1 och ska sluta. har rökt lite el cigg utan nikotin, hjälper ganska mycket. vet dock inte om den är bra att använda för att bli av med beroendet? ont i huvudet, trött, lätt irriterad. vill bara sova, samtidigt glad att jag äntligen är fri från nikotinmonstret som sakta dör. en dag i taget och ingen stress så blir det nog bra, så många som lyckats sluta så varför skulle inte jag.

Kram

Dag 1

Igår rökte jag 20 cigarretter.
Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Mycket stort .

Dag 1 som fri, nu är kl 12:13 och märker hur huvudvärken smyger sig på. positivt tänk det är bara lilla monstret som dör. Han lider nog minst lika mycket som mig. Denna gång får jag faktiskt klara det, sist jag slutade var i höstas.Efter att ha läst Allen Carrs bok 3 gånger. Nu slutar jag mer tvärt efter samtal med killen. han lovade att fria om jag klarade det haha, skämt och sido. sist i höstas va jag singel fest varje helg nu är jag mest hemma, och mår lite bättre. underlättar nog det hela . hejja hejja

Prenumerera på innehåll
© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se