Maggan53s blogg

Hur man kan åka dit efter ett långt uppehåll

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Ganska litet .

Ja, hej igen. Det är faktiskt helt otroligt, men nu har det gått 14 dagar utan cigg. Och jag är faktiskt lite imponerad av mig själv. Att det inte varit svårare. Stunderna kommer ju, men inte riktigt så kraftiga som i början, Några har frågat i tidigare inlägg hur man kan börja röka igen efter 3 år, Ja, det finns bara ett svar, dumhet och sin stora tro på sig själv att man bara skall kunna röka vid festliga tillfällen. I mitt fall var det ett julbord ihop med arbetskollegor. Det ena gav det andra. Tyvärr..........................Jag har en liten fråga till er ?

10 dagar

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Jag har suttit och läst olika inlägg, och man får ju säga att vi är ett gäng tappra, kämpande f.d rökare, och nästan f.d. rökare. Idag är det 10 dagar utan cigg och jag känner mig väldigt lugn och harmonisk faktiskt, på något underligt vis har stressen försvunnit ur mitt liv åtminstone tillfälligt, då jag inte behöver stressa för att hinna med att röka också. Jag tror ju att det beror på att jag använder plåster, jag har en gång tidigare i mitt liv slutat, höll då upp i nästan 3 år.

Snart 9 dagar och helvetet får vänta..............

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Ganska litet .

Tack för era kommentarer, och jag fixade det!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
snart 9 dagar har gått, och faktiskt har jag bara haft 1 riktigt dålig dag. Men plåstren hjälper allt.

Idag är helvetet löst

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Mycket dåligt . Nikotinsug nu: Mycket stort .

Har idag varit rökfri i 6 och en halv dag, det har gått jättebra, tills idag då trodde jag helvetet var löst, suget är enormt och humöret i bott. Men jag tänker inte ge mig. Jag skall........................ inte.............röka. Det måste bli 7 dagar,

Prenumerera på innehåll
© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se