Ewa53s blogg

Tack Mamajane, Lotta,helnet,Lena och Nina 73

Igår rökte jag 4 cigarretter och snusade inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Ganska stort .

Hallå alla kämpande! Har setat och läst. Och tack alla som försöker att peppa! Det är verkligen ett härligt gäng! Själv har jag kommit av mig, som synes tar jag några cigg då och då. Jag måste komma igång igen. Just nu är motivationen helt väck!!

Tack Mamajane, Lotta,helnet och Tokfia.

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Mycket dåligt . Nikotinsug nu: Ganska litet .

Tack ni underbara! Jag måste erkänna att jag skäms.....jag har rökt idag igen! Jag har lite ont...men det gör inte så ont så att jag skulle behöva röka. Sov jätte länge idag så därför kan jag inte sova nu. Gick in här och "kollade läget". Tack ni underbara som bryr er! Jag är allmänt trött på det mesta, uttråkad! jag är faktiskt INTE RÖKSUGEN! Men jag har rökt 3 cigg idag. Jag behöver dem inte. Jag har ingen abstinens. Fatta!!! Jag har det igentligen enkelt, men jag tycker allt är pest!!

I´m back!

Igår rökte jag 2 cigarretter och snusade inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Mycket stort .

Då är man opererad. Det gick hur bra som helst. Men man är ju duktig på att pina sig själv i alla möjliga och omöjliga situationer. Tack mamajane för ditt stöd. Har läst igenom några dagar som jag har varit borta. Läser om Lotta och hennes tandläkarskräck. Förstår precis hur du känner det. Jag skulle råda dig att ta kontakt med Folktandvården på Danderyds sjh för tandvårdsrädda tfn:655 63 10. Dom är jättebra. Som ni ser så har jag syndat!! Inte stolt, men......ja, shit pommes frites!

Femte dagen

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Ganska litet .

Då är jag inne på min 5:te rökfria dag efter nederlaget! Imorgon är det operation. Sedan blir man hemma i 3-4 veckor och kan bara använda en hand! Bor i skogen och har endast modem .....får se hur det går med inloggandet framöver. Hoppas att tristessen inte tar överhanden nu. Håll tummarna för mig snälla. Det här blir tufft. Det är lättare att inte röka på jobbet än hemma. Hmmm........jag återkommer när jag kan. Kram på er alla!!

Det känns så bra!

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Ganska bra.

Det känns så HIMLA bra att gå in på den här sidan och se hur alla kämpar! För mej, och kanske för fler, så känns det som rena rama nikotinläkemedlet. Man känner sig så himla ensam ibland. Att bara få skriva av sig är jätte skönt. Ibland undrar man ju ifall man har mist förståndet helt. Men tack och lov så är man i sällskap med ett stenhårt jobbande gäng som slåss mot alla de olika demoner som vill få oss på knä! Tack för all öppenhjärtlighet. "Det är inte törnet som sticker dig - det är du som sticker dig på törnet". Japanskt ordspråk.

Vända nackdel till fördel!

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Nu har jag vänt mitt tankesätt (alla sätt är bra utom dom dåliga)!!

Måste rycka upp mig!!

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Ganska litet .

Först vill jag tacka Nia73 och Mrmister för era inlägg!! Jag tror att det hjälper en hel del när man märker att folk intresserar sig för vad som händer med en. Jag rökte i fredags 18/1 och i lördags 19/1. I söndags tog jag ingen cigg och tänker nu försöka att hålla mig ifrån igen. Ärligt talat så är man IGENTLIGEN inte så jädra röksugen!! Det är ett tidsfördriv som man saknar!! Jag skulle inte behövt dom här ciggen som jag nu rökte!! Ärligt talat så känner jag mig äcklig i halsen och något slemmig!!

Riktigt bakslag!!!

Igår rökte jag 3 cigarretter.
Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Ganska stort .

Slutade att röka 5/11-07. Tog hjälp av champix. Slutade med champix efter 3 veckor. Allt har gått jättebra. Min sambo röker fortfarande. Jag har verkligen tyckt att det har varit bra när han har kommit in efter en cigg och jag har kännt hur ILLA det luktar. Har inte varit sugen någonting!!

Prenumerera på innehåll
© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se